Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Madzenka 08:38, 03 cze 2017

Niestety nie załapałam się na fotki pięknej rodziny nad czym ubolewam, płaczę rzewnymi łzami
Madzenka 08:38, 03 cze 2017

Niestety nie załapałam się na fotki pięknej rodziny nad czym ubolewam, płaczę rzewnymi łzami
malkul 09:14, 03 cze 2017

AngelikaX napisał(a)
...
...ale ogarnełam moją niekończącą się odchłań garderoby... wywaliłam 2 ogromne wory ciuchów! Nie mam pojęcia gdzie to się mieściło Tradycyjnie nigdy nie mam się w co ubrać.... U Was podobnie?

u mnei też tak jest, tyle że wczoraj ogarnęłam szafe syna, moja ogarnialam ze 2 tyg. temu. jeszcze musze staić czola szafie od młodej
Filemon24 10:13, 04 cze 2017

ja ostatnio też stare rzęchy wyrzucałam i zostało mi mało ubrań :/ a na zakupy nie mam czasu się ubrać.... ciężkie życie wieśniaka haha do dużego miasta daleko a przez internet kupuje buty, torebki bluzki i kosmetyki no i perdoły, ale spodnie czy spódnice to muszę przymierzyć.....
było zdjęcie rodzinne?
Sebek 10:43, 04 cze 2017

AngelikaX napisał(a)

Szczerze mówiąc, to wczoraj miałam wrażenie że nożyce przyrosną mi do ręki więc Angela nożycoręka jak najbardziej pasuje

Jutro zbadam temat Umbr... obfoce i poszperam w necie.

Taka szafa to chyba nie dla mnie... lubię różne style i zawsze mi szkoda pozbywać się ciuchów.

Wiesz ile ciuchów musiałabym dziś kupić trzymając się tej zasady... tragarza musiałabym mieć i to nie jednego

Ja tam lubię jak Panie u nas kupią tyle, że potem noszę im rzeczy do auta Bo nie dadzą rady toreb unieść

Też powinienem zrobić czystkę... nawet mam ku temu świetną okazję
AniMa 08:23, 05 cze 2017

Boshe w mojej garderobie wiszą 3 rozmiary ciuchów (może nawet 4) i nie potrafię się ich pozbyć...Ale pocieszam się, ze mam 2 córy Po co więc wyrzucaćWyrzucam to co jest już naprawdę stare i straciłam do tego sentyment...
Makusia 08:33, 05 cze 2017

Ubrania, temat rzeka
Podobno ubrania nienoszone jeden sezon winny iść na zmarnowanie, bo już sie do nich nie wróci...jakoś nie wierzę w tą zasadę
BasiaLT 10:09, 05 cze 2017

Makusia napisał(a)
Ubrania, temat rzeka
Podobno ubrania nienoszone jeden sezon winny iść na zmarnowanie, bo już sie do nich nie wróci...jakoś nie wierzę w tą zasadę

Ja też nie wierzę w tą zasadę bo rzeczy klasyczne czy sportowe raczej zawsze da się wykorzystać. Jakiś miesiąc temu też robiłam czystkę w garderobie i zrobiło się przestrzenniej. I jest miejsce na coś nowego
AngelikaX 08:18, 06 cze 2017

I ja też nie wierzę w tę zasadę - toż to czyste marnotrawstwo - kto ją wymyślił.... chyba sieciówki
AngelikaX 08:19, 06 cze 2017

AniMa napisał(a)
Boshe w mojej garderobie wiszą 3 rozmiary ciuchów (może nawet 4) i nie potrafię się ich pozbyć...Ale pocieszam się, ze mam 2 córy Po co więc wyrzucaćWyrzucam to co jest już naprawdę stare i straciłam do tego sentyment...

Ania a jaki komfort psychiczny... czy schudniesz czy przytyjesz... zawsze coś pasującego się znajdzie