Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 08:03, 28 sie 2017

Mylka napisał(a)
Napisz proszę coś więcej o "siedzisku okręgu" ( no chyba że już pisałaś w wątku a ja nie odnalazłam to tylko daj znać że mam dalej szukać
Jak on jest mocowany do podłoża?

Ogród piękny Dopiero dziś na niego natrafiłam. Jestem w trakcie czytania.
Ach jakie cudowne kulkowe kadry

Witam Cię Moniko

Krąg nie jest w żaden sposób mocowany do podłoża, eM wykorytował tylko pod niego miejsce - jest na tyle ciężki, ze prócz dźwigu nic nie jest w stanie go ruszyć

więcej o nim było tu np:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7289-na-zielonej-trawce?page=298

i tu:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7289-na-zielonej-trawce?page=343

i premiera tu

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7289-na-zielonej-trawce?page=204
Johanka77 08:03, 28 sie 2017

Iwk4 napisał(a)

Pawilon też będzie w biedronce?
To ja lecę po bułeczki, hi, hi

Hahaha!
AngelikaX 08:05, 28 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Andżeliko,czy ja dobrze widzę,że kupiłaś też w B. czosnki glowkowate?

Tak w zestawach były. W paczce jest 14 szt głowkowatych, 3 szt tulipanów van eijk i 5 czosnków ostrowskiego) po 6,99zł w B.
AngelikaX 08:22, 28 sie 2017

A teraz a propo sprzątania z chemią czy też bez

Może napiszę tu (jakby ktoś był jeszcze zainteresowany ) bo i w jednym poście pisałam, że prawie nie używam chemii w domu, a w kolejnym, że się jej nie wyrzekam, więc aby złożyć to w całość opiszę jak to się ma w realu

5 lata temu jakaś znajoma poleciła mnie na spotkanie - wiecie takie z wszelakimi "magicznymi" produktami sprzedającymi się po domach... na odczepnego po którymś telefonie zgodziłam się... co się potem okazało, że była to moja klasowa koleżanka z czasów szkolnych

Może kojarzycie ze słyszenia lub zapewne część z Was ma mopy, ścierki Raypath
Produkty mnie ( a głownie eMa) na tyle zainteresowały, ze kupiliśmy i tym sposobem używamy tyle już lat znaczy dobre 5
Bez chemii tylko woda i te produkty - uzywam je w sumie do wszystkiego - podłóg, ścian, sufitów (mam lateksowe - zmywalne farby) świetnie sprawdzają się do lakierowanych frontów kuchennych (mam czarne to i wszystkie mazie zostawały tu nie ) lamp, skórzanej kanapy, luster, okien (tu naprawdę polecam express do szyb i woda nic więcej) eM nawet używa do mycia auta...
Dodam, że mamy centralny zmiękczacz do wody to i kamienia u nas jak na lekarstwo - w sumie to wcale... gdyby ktoś pytał jak to się ma do zakamienionych baterii

AniMa 08:35, 28 sie 2017

Ściereczkowy pokaz tez u siebie miałam....ale jak pan powiedział kwotę...to mi dech zaparło....stwierdził, że można brać na raty....Jednak podziękowałam
Ale tak dobrze umytych okien jak wtedy to potem długo nie miałam

Angel jak Ty ten pawilon postawisz w ogrodzie to do Ciebie będą pielgrzymki chodzić.....Już krąg jest światowym hitem(nie przesadzam - widzę kto go pinuje)
AngelikaX 08:47, 28 sie 2017

Ania na pokazie wciskają cały zestaw z wiadomych względów zdecydowanie taniej (co nie znaczy, że tanio ) można wyrwać na all i nie warto kupować całego zestawu np . ja różowej rękawicy i mopa (ten do kurzu) nie używam wcale - zostawia resztki poza tym jest dość szorstki więc nie nadaje się do lakierowanych frontów - może zostawić micro rysy...
wystarczy jeden mop (w zestawie są 3), jedna rękawica (w zestawie są 2), jedna ścierka do wycierania (w zestawie są 3) i expres do szyb i będziesz mega zadowolona nic więcej

a wiesz, że też widzę kto pinuje moje i w szoku jestem (zapinowałam od kogoś i dałam w talice moj ogród)

kami 08:51, 28 sie 2017

To siedzisko to sami zrobiliście z kręgu betonowego ?
AngelikaX 08:52, 28 sie 2017

Tak sami
AgataP 10:44, 28 sie 2017

AniMa napisał(a)
Ściereczkowy pokaz tez u siebie miałam....ale jak pan powiedział kwotę...to mi dech zaparło....stwierdził, że można brać na raty....Jednak podziękowałam
Ale tak dobrze umytych okien jak wtedy to potem długo nie miałam

Angel jak Ty ten pawilon postawisz w ogrodzie to do Ciebie będą pielgrzymki chodzić.....Już krąg jest światowym hitem(nie przesadzam - widzę kto go pinuje)

z ciekawości obejrzałam sobie te produkty, tez mi dech zaparło na widok ceny - 1000 zł za komplecik do sprzątania i to na A...o... kosmos
AniMa 10:46, 28 sie 2017

Jak tak mówisz to przeszukam all.....

Muszę Cię znaleźć na pinie i Twoje u Ciebie pinować

edit.
Nie, jednak ściereczek nie kupie....zostaję przy swojej mikro