Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Kasiolaaa 00:49, 11 paź 2017

Zdrowia duzo zycze ale komedia wyszla ale od takiego czegos operacja moze byc to straszne
Iwonka 06:36, 11 paź 2017

Angela ja utknęłam w domu z remontem, w tym całym zamieszaniu zapomniałam podziękować za namiary na odkurzacz do liści, a ty biedactwo taką straszną przygodę zdrowotną miałaś... Słów brak jakie historie się piszą. Zdrowia życzę kochana. Każdemu się przyda nawet jak jest z tych mocnych egzemplarzy Dziękuję Ci, że napisałaś o tym, dołączę do swojej prywatnej listy dzwonków alarmowych kolejne ostrzeżenie. Dbaj teraz o siebie, cebule posadzisz w grudniu
Magleska 07:08, 11 paź 2017

Zdrówka Angela okropna przygoda ,ale dobrze ,że już dobrze
Nie szalej na razie w ogrodzie ,daj organizmowi się wzmocnić
Ps .mnie tez coś dopadło ,leżę
nawigatorka 07:56, 11 paź 2017

Twoja historia podobna do mojej przyjaciolki ktora zlapala ostatnio ...bostonke. Chorobę która ma objawy tylko u dzieci a dorośli przechodzą ja bezobjawowo. Zdjagnozowalalam ja przed lekarzem ja miała takie bąble ma dłoniach i stopach ze chodzić nie mogła.
benia9185 09:10, 11 paź 2017

Zdrówka zycze i dziękuję za ten wpis... ku przestrodze.Pozdrawiam cieplutko Angeliko
AngelikaX 11:16, 11 paź 2017

Beniu dziękuję i cieszę się, że wpis pomocny - człowiek sobie wogóle nie zdaje sprawy że takie paskudztwa czychają na każdym kroku...
AngelikaX 11:19, 11 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
Twoja historia podobna do mojej przyjaciolki ktora zlapala ostatnio ...bostonke. Chorobę która ma objawy tylko u dzieci a dorośli przechodzą ja bezobjawowo. Zdjagnozowalalam ja przed lekarzem ja miała takie bąble ma dłoniach i stopach ze chodzić nie mogła.

Moja córa w lato w 2016 przechodziła bostonkę, ale taką lekka bez marudzenia i temperatury, miała tylko niewiele wyprysków na stopach i dłoniach - lekarkę właśnie brak wysokiej temeratury zmylił i nie postawiła na nią... (w leczeniu tylko podaje się leki przeciwgorączkowe). Po fakcie się okazało jak paznokcie zaczynały u nasady sie rozwarstwiać i odchodzić że to ona była...
AngelikaX 11:24, 11 paź 2017

Magleska napisał(a)
Zdrówka Angela okropna przygoda ,ale dobrze ,że już dobrze
Nie szalej na razie w ogrodzie ,daj organizmowi się wzmocnić
Ps .mnie tez coś dopadło ,leżę

Oj to zdrówka życzę... :*

U mnie samopoczycie ok, choć Panie doktor ( w sumie 3 mnie zawsze oglądają) mówią, że jednak opcja że w poniedziałek raczej wyjdę jak wszystko ok będzie... nie mam się spieszyć z wyjsciem, bo jakiś antybiotyk specjalnie ściągali (tylko dożylnie przez 7 dni) więc sprawa poważnie wyglądała...

Ogród sobie odpuszczam, nie ucieknie
AngelikaX 11:29, 11 paź 2017

Iwonka napisał(a)
Angela ja utknęłam w domu z remontem, w tym całym zamieszaniu zapomniałam podziękować za namiary na odkurzacz do liści, a ty biedactwo taką straszną przygodę zdrowotną miałaś... Słów brak jakie historie się piszą. Zdrowia życzę kochana. Każdemu się przyda nawet jak jest z tych mocnych egzemplarzy Dziękuję Ci, że napisałaś o tym, dołączę do swojej prywatnej listy dzwonków alarmowych kolejne ostrzeżenie. Dbaj teraz o siebie, cebule posadzisz w grudniu

A nie ma za co dziękować z tym odkurzaczem Już po remoncie? Pachnie pewnie świeżynką

Dziękuję w sumie nie robię aż takich wywodów osobistych na O. ale stwierdziłam, że jeśli mogą komuś pomoc, zostanie w głowie i w razie czego zapali się czerwona lampka to warto

Dbajcie o siebie... zdrowie mamy tylko jedno i w sumie tą sentencję bierzemy sobie do serca dopiero jak coś z tym zdrowiem zaczyna się dziać niedobrego.

AngelikaX 11:31, 11 paź 2017

Kasiu, Reniu dziękuje, ściskam i pozdrawiam