Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 13:32, 08 sie 2018

BasiaLT napisał(a)

Angeliko jesteś genialna po prostu. Przecież ja mam koleżankę krawcową która szyje wszystko łącznie z płaszczami i kieckami ślubnymi to przecież firanom też da radę. Ja nie potrzebuję podwijania czyli obyłoby się bez mechanizmu podnoszenia. Muszę się tylko rozejrzeć za odpowiednim materiałem po sklepach bo tak jak piszesz - internetowi nie wierzę. Muszę dotknąć materiał.
Obecne firany miałam robione na zamówienie, nie są złe ale już mi się opatrzyły.

Cieszę się, że pomogłam
AngelikaX 13:32, 08 sie 2018

effka napisał(a)

Dziękuję za wytyczne nieźle urosły przez 3 lata!

O tak, poszły w szerz i pnie i korony
AngelikaX 13:33, 08 sie 2018

kasiab napisał(a)
Dziękuję za PW a wątek czytało się jak dobrą książkę do tego piękne zdjęcia

I ja dziękuję :*
AngelikaX 13:34, 08 sie 2018

Johanka77 napisał(a)

Zupełnie, jak moje
To co, w lutym mam już ciąć??? Ja chciałam im dać z rok...

Ja bym cięła
Sebek pisał kiedyś, że one szybko się budzą i styczeń ( jeśli nie ma mrozów) czy początek lutego to dobry termin... końcówka to już późnawo by było
18:34, 08 sie 2018
Ja brzozy tnę na jesień bo w styczniu mi kiedyś płakały po cięciu i już nie ryzykuję
Sebek 18:43, 08 sie 2018

AngelikaX napisał(a)

Ja bym cięła
Sebek pisał kiedyś, że one szybko się budzą i styczeń ( jeśli nie ma mrozów) czy początek lutego to dobry termin... końcówka to już późnawo by było

Jak miło się robi człowiekowi, gdy go cytują

Pozdrawiam Aga - i zazdroszczam klimy w domu
ren133 10:58, 09 sie 2018

AngelikaX napisał(a)
Dla Reni Poremontowo...

Elegancko!!! I te dorodne rośliny w donicach fiu fiu ... u mnie storczyki pięknie sie prezentują przez miesiąc, dwa i ostatecznie lądują w kompostowniku ... dlatego dałam sobie spokój
Zaintrygowała mnie ta biała ściana Z jakiego materiału to robiliście i jak to cenowo wychodzi? Fajnie też jest podświetlona ta struktura
AngelikaX 11:31, 09 sie 2018

A jak Ci napiszę, że to sztuczne storczyki? kwitną niezmiennie od 4 lat

Biała ściana (bardziej to kość słoniowa) to płytki ścienne Space Neve Satin 120x40 ok 80zł/m2.

Teraz jest tyle pięknych płytek ściennych, że naprawdę trudno się zdecydować... jak byliśmy na targach wnętrzarskich w Katowicach największe wrażenie zrobiły na mnie szklane (w ogóle ilośc prezentowanych tam okładzin ściennych z przeróżnych materiałów to było wielkie wow). A te nasze wypatrzyliśmy w centrum z płytkami niedaleko targów... były też przepiękne "metalizowane" warkocze, czy w stylu glamour czarne także geometryczne w połysku z dodatkiem złota... nic tylko kupować

AngelikaX 11:31, 09 sie 2018

Sebek napisał(a)

Jak miło się robi człowiekowi, gdy go cytują

Pozdrawiam Aga - i zazdroszczam klimy w domu

O tak na to lato niezastąpiona
Johanka77 12:06, 09 sie 2018

AngelikaX napisał(a)

Ja bym cięła

No to będę słuchać Sebka