Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Kasiolaaa 11:12, 20 wrz 2018

przecudownieeee
AngelikaX 12:03, 20 wrz 2018

AngelikaX 12:04, 20 wrz 2018

anulajda napisał(a)
Podusie wrzosowe cudne jak i cała reszta u Ciebie
Też czeka mnie jeszcze cięcie co poniektórych cisów

Dzięki Ania Trzymasz się jakiegoś ostatecznego terminu z cięciem cisów? Lecę do Ciebie - pytanko mam
AgnieszkaW 15:11, 20 wrz 2018

Angeliko, pięknie masz, wrzosowisko jedno z najpiękniejszych, jakie widziałam. Masz chyba bardzo dobrą glebę i/lub dobre nawadnianie, bo suszy w ogóle u Ciebie nie widać, a wszystko bujnie rośnie.
wiunia 19:16, 20 wrz 2018

Dołączę do grona zachwyconych po uszy! Najbardziej nie mogę napatrzeć się na trawnik. Ogólnie kształty Twoich rabat są przepiękne nie mówiąc o gaikach brzozowych ( moje niespełnione marzenie!)
Pozdrawiam serdecznie☺
polinka 21:39, 20 wrz 2018

AngelikaX napisał(a)

Uwielbiam Twoje idealne brzozy! Na jakiej wysokości zaczynają sie gałęzie?
anulajda 23:07, 20 wrz 2018

AngelikaX napisał(a)

Dzięki Ania Trzymasz się jakiegoś ostatecznego terminu z cięciem cisów? Lecę do Ciebie - pytanko mam

Raczej się nie trzymam ostatecznego terminu, bywało że jeszcze pużniej ciełam.Ja wiosną nie za bardzo z cięciem mam jak bo tulipany już wychodzą to większość tnę teraz a poza tym lubię zimą oglądac przez okna przystrzyżony ogród
paulina_ns 08:14, 21 wrz 2018

AngelikaX napisał(a)
Paulina dzięki

Jeża od dłuższego czasu nie widzę, a raczej nie słyszę... wieczorową porą był już aktywny a teraz cisza... nie wiem czy się czasem nie wyprowadził - sąsiedzi kupili nowego psa, który dość hałasuje, a wiadomo jeże cenią sobie spokój.
A Twój? Domek czeka?

No to " mój " chyba jakiś inny jest u mnie dwa psy, a on tak dzielnie po trawie śmiga, psy go obszczekają na chwilę się zatrzyma i śmiga dalej też go przez jakiś czas nie widziałam, ale ostatnio w nocy się na niego natknęłam, widocznie zmienił sobie miejsce. Domek gotowy, ale chyba nie jest nim zbytnio zainteresowany
Johanka77 09:11, 21 wrz 2018

AngelikaX napisał(a)

Wczoraj tak się przymierzałam, chodziłam w koło, że w końcu chwyciłam za nożyce i pociachałam późnym popołudniem... niby późnawo na takie zabiegi, ale tłumaczę sobie, że według prognoz październik ma być zdecydowanie cieplejszy od poprzednich, czyli taki drugi wrzesień nie? tak więc pogodowo jakby teraz sierpień co nie?, a więc można

To ja też upitolę. Przynajmniej te wystające
lawenda001 13:19, 21 wrz 2018

Chciałabym podpytać cię jeszcze o wrzosowisko...poniżej mam twoje rady, a powiedz mi jeszcze, jak gęsto je sadzić, ile od siebie? I kiedy wiosną je ścinasz? I czy przy gruncie?
Twoje wrzosy są piękne. Ja może coś spróbuje w wersji mini

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies