Oj Aurelcia moze nie raj ale przedsionek, jest jeszcze duzo do zrobienia. Duze czyny jeszcze przede mna. Oczko jest teraz najladnkejsze bo wszystkie rosliny w nim i obok kwitna.
Przed domem ladnie bo roze zaczely kwitnac. Bardzo zaluje, ze tych rabat przed domem nie zrobilam wiekszych. Chcialabym to poszerzyc, ale eM nie chce slyszec bo jego areal trawnika sie zmniejszy. Mowi, ze mam łake tam moge sobie uzywac ile chce, wiec juz cos na lace robie wywiozlam z synem caly kompost i rozlozylam aby powiekszyc moje chciejstwa.
Tak Sylwia mam go juz 6 lat 2 szt rosly razem tam gdzie na focie 2 juki, ale za duzo tego bylo a tej rabacie i przesadzilam. W inne miejsce, jeden ma dobrze drugi nje bardzo znowu pewnie przesadze.
Oczko dopiero teraz ladne zyje juz swoim zyciem. Glony przestaly rosnac na potege wiec i woda ladna, napowietrzona. Lilie w tym roku tez ladne mnostwo pod woda ppakow kwiatowych wiec zanosi sie, ze kwitnienie bedzie dlugie i obfite.
Elu, obejrzałam twój powojnik, jest bardzo podobny do mojego, być może nawet to ten sam. Niestety, nie pamiętam nazwy mojego.
Róża NN zachwycająca! Podziwiam cały ogród. Ślicznie masz
c.d. Asprin rose z tego roku wiosna 3 szt jeszcze maleńkie ale duzo pączków maj. Posadziłam w miejscu gdzie w zeszłym roku rosła smagliczka pomorska i sama się rozsiała.
Róża NN zdrowa, długo kwitnie głęboka czerwień, mam 2 szt. trochę później zakwita dużo pąków
Następna okrywowa NN - ładna ale bardzo podatna na plamistość.
Róża NN pewnie z angielskich bardzo intensywny zapach i piękny kolor, trochę wichura połamała łodygi od korzenia.
Tutaj 3 szt z rabaty przy domu nie które jeszcze nie kwitna