A na tym 1 zdjeciu to taka zolta z zielonym choinka? Taka odmiana? I trawnik masz katalogowy u nas doglada firma ale do Twojego to mu daleko jak do Tokio.
Podobne do rumianka. Zrobie fotke z bliska.
W tym miejscu bylo zawsze bardzo mokro skladowalam trawe po koszeniu, kompost wywiozlam i podwyzszylam teren, ziemia przysypalam.
Zmieszalam nasiona trawy z kosmosem i jeszcze z jakas mieszanka traw ozdobnych i wyszlo cos takiego mydlo i powidlo.
Chwasty tez rosna jak na kazdej nowej rabacie lebioda, chwastnica te ktore znam usuwam systematycznie.
Ten wysoki to swierk srebrny klujacy. Mniejszy iglak to jodla kanadyjska czy amerykanska tak pada slonce i pol jasna pol ciemna wyszla.
Bo u nas znowu Afryka.
Ten wysoki to swierk srebrny klujacy. Mniejszy iglak to jodla kanadyjska czy amerykanska tak pada slonce i pol jasna pol ciemna wyszla.
Bo u nas znowu Afryka.
A bo tak fajnie to wyglada myslalam ze to jakas taka odmiana. U nas tez Afryka i malo deszczu.
Figa wynajelam firme w zeszlym roku do tui bo mam ich bardzo duzo i wysokie trzeba bylo przyciac. Ja mala niedam rady drabina moze ze mna przewrocic i klopot na dalsze zycie.
Stalam przy nich i kontrolowalam, jakbym nie stala zrobili by mi zabki lub fale. Teraz zanim fachowiec przyjdzie cos zrobic to musisz sie znac bo cie okiwa.