Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

ElzbietaFranka 10:28, 13 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
A ja wlasnie wrecz przeciwnie kocham duze trwaniki soczyste i przestrzeń u Eli idealny

Po tych upalach i skwarze zastanawiamy sie, czy drzew lisciastych nie posadzić aby cien był.
Brzozy troche zaslaniaja, ale po godz 15 a do pietnastej patelnia.
ElzbietaFranka 10:35, 13 lip 2018

Kasya napisał(a)
Chociaż nie jestem miłośniczka ogromnych trawników to ta zieleń jest piekna
Bardzo miła dla oka
Duzo pracy w utrzymaniu
Rabatki tez mile dla oka

Same Kasie sie wpisały.

Kasiu bardzo sie ciesze, ze ci sie podoba. Widzialam fotki z ostatnich twoich wojarzy.
Soczysta po skoszeniu i deszczyk spadl. Zmienilismy nawoz w zeszlym roku i to po tym nawozie jest taki piekny no i podlewanie koszenie robi swoje.
sylwia_slomc... 10:38, 13 lip 2018

Widzę, że i Ty na deszczyk czekałaś Różnica po skoszeniu ogromna, u nast też tak zawsze jest, od razu porządniej wygląda i nawet chwastów wtedy tak nie widzę
ElzbietaFranka 10:47, 13 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Widzę, że i Ty na deszczyk czekałaś Różnica po skoszeniu ogromna, u nast też tak zawsze jest, od razu porządniej wygląda i nawet chwastów wtedy tak nie widzę

Na deszczyk czekala cala Polska i oscienne kraje w Niemczech tak samo jak u nas susza.
ElzbietaFranka 15:18, 13 lip 2018

Dwie ulewki juz przeszły bardzo cieplo. Ciesze sie znowu chmura na horyzoncie bedzie ulewka.

Milego popołudnia
zoja 15:20, 13 lip 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Dwie ulewki juz przeszły bardzo cieplo. Ciesze sie znowu chmura na horyzoncie bedzie ulewka.

Milego popołudnia

będzie, ale szkoda, że zbiera się na czas kiedy wychodzę z pracy
Kasiek 15:28, 13 lip 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Oj Kasiu tak podlewanie duzo czasu pochlania. Co innego jest podlac raz w tygodniu co innego co drugi dzien.

Kasiu zakwitla u mnie dwoma kwiatami, ale bylo bardzo mocne slonce i spiekly sie koncowki platkow. Zapach bardzo ladny, sam kwiat tez. Zobacze nastepne kwiaty bo ma zawiazane.
Chyba ja posadzilam w zlym miejscu bardzo sloneczne, wiec jesienia ja przeprowadze. Jednak ciemne roze musza miec polcien a tego szkolki nie pisza moze sie myle.
Musi byc ładna, gdyz cena wysoka 50 zl i dlugo sie utrzymuje.

Elu, tez odnosze wrazenie, ze ciemniejsze roze to lubia slonce, ale takie przerzedzone wlasnie Piekne widoki, zdrowy ogrod pokazujesz, brawo
Dorota123 21:49, 13 lip 2018

Piękna ta Twoja trawiasta rabata, a i trawniczek masz cudownie zielony.( ten podlewany). U mnie przechodzą ostatnio delikatne opady i trawnik nabiera zielonego koloru.
Kasiolaaa 06:25, 14 lip 2018

No napewno patelnia za to ostatnimi dniami ulga pogodowa roslinkom dzisiaj mam gosci i nici z siedzenia na tarasie a szkoda bo co w tym domu
ElzbietaFranka 09:54, 14 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
No napewno patelnia za to ostatnimi dniami ulga pogodowa roslinkom dzisiaj mam gosci i nici z siedzenia na tarasie a szkoda bo co w tym domu

Kasiu szkoda tylko tych co wyjechali z dziecmi i nie maja pogody lad ej
Reszta to sie cieszy po tych spiekotach.
U nas cala noc lalo, kaluze duze do pol drogi.
Jade dzisiaj zobaczyc co sie u mnie dzieje.
Gosc w dom.....

Pozdrawiam miłej gosciny