Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

ElzbietaFranka 09:49, 17 lis 2018

Kasya napisał(a)
Trawy pieknie powiązane
Trochę mi szkoda ale trzeba zdążyć przed śniegiem

Wczoraj ostatnie powiazalam juz sie lamaly wiec trzeba bylo wiazac.
gosika67 10:53, 17 lis 2018

Elu u mnie podobnie, trawy dziś wiązałam, jeszcze liście do sprzątnięcia.
Basilikum 15:19, 17 lis 2018

Elu piekne te oszronione widoki u mnie tez juz w nocy mroz brrrr

Ogladnelam polecany na Twoim watku film "Niepodleglosc" Talczewskiego. Piekny z checia bym go jeszcze raz ogladnela.
zoja 15:23, 17 lis 2018

Pieknie to wyglada
greg66 17:33, 17 lis 2018

Oszroniony trawnik wzrok przyciąga a trawa kolebie się w jesiennym słońcu i już powoli zima nadchodzi i ciepłe wieczory przy kominku.
Pozdrawiam ciepło
ElzbietaFranka 20:50, 17 lis 2018

greg66 napisał(a)
Oszroniony trawnik wzrok przyciąga a trawa kolebie się w jesiennym słońcu i już powoli zima nadchodzi i ciepłe wieczory przy kominku.
Pozdrawiam ciepło

Rzeczywiscie rano trawnik wygladal jak srebrny dywan. Bo obecnie jak zielony to ma tam jakies przeswity roznych odcieni zieleni.
Tak po szronie piekny.
W kominku pale i cieplo.

Sporo dzisiaj zrobilam juz koncowka robot, kompostownik uprzatniety, siatka z oczka zdjeta odkurzone liscie przy oczku, roze okopane. U mnie dzisiaj juz byly bryly zmarzniete.
Jutro jeszcze podleje zimozielone oprocz tui dzisiaj puscilam nawodnienie. Nie jest mokro tak sobie, nie wiadomo jaka zima bedzie. Moze byc sucha i mrozna to trzeba podlac.
ElzbietaFranka 20:55, 17 lis 2018

Basilikum napisał(a)
Elu piekne te oszronione widoki u mnie tez juz w nocy mroz brrrr

Ogladnelam polecany na Twoim watku film "Niepodleglosc" Talczewskiego. Piekny z checia bym go jeszcze raz ogladnela.

Widzialam w tv. Na dyscavery historia ogladalam filmy na ten temat wiec znam historie tamtych czasow z filmow i ksiazek.
Takie to były czasy. Pilsudski nie byl krysztalowy ten film o tym nie mowi.
eVka 23:31, 17 lis 2018

Pięknie tej nocy nam ogrody oszroniło. Żałowałam, że musiałam dzisiaj wyjątkowo do pracy iść, bo nie zdążyłam zdjęć zrobić.
anpi 00:20, 18 lis 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Cd

Fajne te Twoje trawiaste chochoły i wierzbowe słoneczko w oddali
Dobrze że udało Ci się zrobić co zaplanowałaś.Ja dzisiaj też okopcowałam część róż,ale wszystkich nie dałam rady,zaszło słoneczko.Tak się zastanawiałam,czy iść bo jeszcze kaszlę,że poszłam zbyt późno.Ale ciepło się ubrałam i poszłam,bo jak kompost zamarznie, to czym obsypię?
Monia81 10:56, 18 lis 2018

Oj robi się mroźno, w końcu zima też chce przyjść... pięknie Elu masz ogród posprzątany, trawy powiązane... ja wczoraj opróżniałam mauzery z wody, podlałam wszystkie thuje i pozostałe iglaki, dostały też rh. Pozdrawiam Elu