Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe szaleństwo ...

Ogrodowe szaleństwo ...

Nowalijka 07:26, 10 lip 2018

Ogóreczki, salateczka, fasoleczka

BasiaLT 11:40, 11 lip 2018

Ale zarąbiasty koszyk Świetne połączenie.
Nowalijka 17:45, 11 lip 2018

Dziękuję. Koszyk to pozostałość po poprzednich właścicielach. Pomalowałam go białym sprayem. Kwiaty z odzysku, z przeceny. Lichotki były, przesadziłam, odżywiłam a teraz one do mnie pięknie uśmiechają się
Nowalijka 07:42, 12 lip 2018

U nas spragniona ziemia po ponad miesiącu dostała deszczu. Padało wczoraj po południu i dzisiaj w nocy do samego rana. Od 7 nie pada ale niebo zachmurzone wiec można deszczu spodziewać się.
Ewa777 20:46, 12 lip 2018

Nareszcie popadało Chociaż w prognozach zapowiadali więcej deszczu i dłużej.
marba 20:52, 12 lip 2018

Elu, zazdroszczę obfitego deszczu, u nas popadało troszeczkę, ziemia w głębi nadal sucha.
Śliczne te petunie (a może surfinie?) w koszyku, zwłaszcza te nakrapiane. Ciekawa odmiana.
Radziu2013 20:55, 12 lip 2018

Elu, wszytko pięknie ci kwitnie...np. łubin przy mostku...kwitnie jeszcze?znowu? Czy dopiero?

Liliowiec o którego pytała Ewa faktycznie niezwykłej urody...spisałem sobie nazwę...

A kwiatki ~ surfinie czy petunie...tak są z nasion ode mnie...moje wzeszly ale nawet ich nie wysadzilem...I czekające jeszcze hehehe

Elu...jak będziesz miała czas to wpadnij do mnie...miałem pytanie co do jednej S rabat i czekam na wasze zdanie...

Pozdrawiam
Nowalijka 21:45, 12 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
Nareszcie popadało Chociaż w prognozach zapowiadali więcej deszczu i dłużej.

Ewa masz rację. Zapowiadali więcej i dłużej. No cóż dobre i to. Przyznam ze nie chciałabym za dużo deszczu bo od poniedziałku zaczynam urlop. Może niech pada w nocy
Nowalijka 21:49, 12 lip 2018

marba napisał(a)
Elu, zazdroszczę obfitego deszczu, u nas popadało troszeczkę, ziemia w głębi nadal sucha.
Śliczne te petunie (a może surfinie?) w koszyku, zwłaszcza te nakrapiane. Ciekawa odmiana.

Przyznam że nie wiem czy to petunie czy surfinie. Kupowałam je jako towar do reanimacji. I udało się. Zostały przasadzone, podsypane obornikiem w granulkach. Teraz pięknie pachną i zrobią koszyk. Codziennie ślubie je z więdnących kwiatków.
Właśnie zaczęło u nas solidnie padać.
Nowalijka 21:51, 12 lip 2018

Radziu2013 napisał(a)
Elu, wszytko pięknie ci kwitnie...np. łubin przy mostku...kwitnie jeszcze?znowu? Czy dopiero?

Liliowiec o którego pytała Ewa faktycznie niezwykłej urody...spisałem sobie nazwę...

A kwiatki ~ surfinie czy petunie...tak są z nasion ode mnie...moje wzeszly ale nawet ich nie wysadzilem...I czekające jeszcze hehehe

Elu...jak będziesz miała czas to wpadnij do mnie...miałem pytanie co do jednej S rabat i czekam na wasze zdanie...

Pozdrawiam

Radziu łubin kwitnie po raz drugi