AgaCzek
13:30, 14 gru 2016

Mam duży problem - tak jak wymyśliłam sobie (mniej/lub więcej) co będzie w ogrodzie, po bokach itd to patrze na przód, patrzę, patrze (patrzę i się wkurzam) i hmmmmm wymyślić nie mogę co zrobić z tym przedogródkiem. Przeglądnęłam dokładnie kilkadziesiąt wątków ogrodowiskowych czyli tysiące postów i wiem jak niesamowite pomysły macie. Nie wiem jak.
Wiem jedno - chciałabym by był piękny zarówno zimą jak i latem. Czyli na pewno ramy z zimozielonych do tego długo kwitnące kwiaty - róże itd. (byleby nie hortensje - jakoś nie mogę się do nich przekonać - podobają mi się w innych ogrodach ale niekoniecznie u mnie
).
Na razie wygląda to tak - tzn nic nie ma
Jesli chodzi o cyprysik to wsadzony jest do ziemi w donicy by póki co nie przemarzł za bardzo- więc nie jest stałym elementem - można z nim zrobić wszystko
Nie wiem również jak połączyć lewą część z przedogródkiem
Chciałabym by w przedogródku była jakaś część trawiasta o kształcie takim by to można było kosić kosiarką (inaczej Mąż mnie udusi
)
Pomożecie?
Wiem jedno - chciałabym by był piękny zarówno zimą jak i latem. Czyli na pewno ramy z zimozielonych do tego długo kwitnące kwiaty - róże itd. (byleby nie hortensje - jakoś nie mogę się do nich przekonać - podobają mi się w innych ogrodach ale niekoniecznie u mnie

Na razie wygląda to tak - tzn nic nie ma
Jesli chodzi o cyprysik to wsadzony jest do ziemi w donicy by póki co nie przemarzł za bardzo- więc nie jest stałym elementem - można z nim zrobić wszystko

Nie wiem również jak połączyć lewą część z przedogródkiem

Pomożecie?