Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

SlonecznyOgrod 21:59, 06 kwi 2019

Dzięki Wiola, powiem Ci , że tyle radości mi dały, aż się rozleniwiłam, bo tylko chodzę i oglądam i michę cieszę
Wiolka5_7 22:07, 06 kwi 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Dzięki Wiola, powiem Ci , że tyle radości mi dały, aż się rozleniwiłam, bo tylko chodzę i oglądam i michę cieszę

też bym się cieszyła
Magleska 22:08, 06 kwi 2019

Daria piękne te magnolie i klony i rodki .....ach ,jak lubię takie zakupy
ja dziś z powodu deszczu odwiedziłam centra ogrodnicze i zakupiłam korę -tylko 10 worków ,a potrzebuję pewnie z 50 i doniczkę przed wejście do domu musiałam sobie humor poprawić hihi
Kasiolaaa 22:10, 06 kwi 2019

Daria powiem ci ze sadzonki pierwsza klasa magnolie sa tak cudowne ja nie bardzo mam na nie miejsce ale strasznie mi sie podobają powojniki maja piekny kolor masz piekne miesiste tuje tego kazdemu zazdroszcze bo ja mialam bardzo dlugo z nimi przeboje ❤
Magleska 22:12, 06 kwi 2019

o .....faktycznie jeszcze powojnika nie pochwaliłam też cudny
asiak 22:15, 06 kwi 2019

Cudowne zakupy
Magnolie piękne
gosika67 22:32, 06 kwi 2019

Pokaźne zakupy, magnolie piękne, działaj i pokazuj.Ja dziś cały dzień w ruchu, nałaziłam się.
eVka 22:51, 06 kwi 2019

Wspaniałe zakupy,magnolie, klony, rodki, powojniki, same rarytaski Konkretne zakupy
Będzie sadzenie
greg66 11:10, 07 kwi 2019

Klony uwielbiam, magnolie śliczne kupiłaś, niestety u mnie jest za wietrzenie, kiedyś miałem klona inie przetrwał ale z chęcią pooglądam u Ciebie
SlonecznyOgrod 13:00, 07 kwi 2019

Wiola Będziesz się też cieszyć w tym tygodniu

Magda Zakupy cieszą sama wiesz jak jest, bo też stale coś kupujesz, humor trzeba sobie co jakiś czas poprawić
Jaką donicę kupiłaś? A korę to 10 worków tych wielkich po 80litrów i jeszcze tyle Ci potrzeba?

Kasia O magnolie się boje, do jednej mam miejsce pomyślane do drugiej jeszcze nie, będę dbać mam nadzieję, że się dochowam okazów, ale to się okaże.
Powojniki chcę puścić na betonowy płot za skalniakiem żeby go przykryć.
A tuje to dopiero teraz takie fajne się robią długo u mnie sie zbierały, choć i tak za rzadko posadzone zetknąć się nadal nie mogą.

Asia Też tak to widzę i jestem zadowolona a najbardziej z magnolii.

Gosia Cały samochód załadowałam, bo jeszcze 3 wory 80l, a magnolia mi sięgała od końca bagażnika do samego przodu, bo opierała się jeszcze o zagłówek na przednim siedzeniu, dobrze że teściowej nie wzięłam bo by się coś nie zmieściło - a miała jechać.
Na razie nie będę sadziła, ten tydzień będzie nie ogrodowy, bo mam inne plany.
Gdzie tak się nałaziłaś, prace w ogrodzie były ?

Ewa A co tam, jak już pojechałam to od razu żeby się opłaciło
Sadzenie będzie trochę później, teraz od ogrodu będę odpoczywała w najbliższych dniach a klony mają listeczki powypuszczane, boję sie o mrozy więc w razie chłodu będę je jeszcze chować, bo one w tunelu foliowym były trzymane i są podpędzone.

Greg Klony palmowe pójdą w okolice oczka, juz tam dwa inne mam ale tamte takie mizerotki. Dla klonów i magnolii właśnie potrzeba zacisznego miejsca, dlatego magnolia będzie posadzona z tyłu przy ścianie domu.