Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

SlonecznyOgrod 15:38, 11 kwi 2019

BasiaLT napisał(a)
Ależ u ciebie wspaniale się dzieje, wszystko pięknie się rozwija i kwitnie. Zakupy super.

Zakupy bardzo pocieszające były, aż przestałam robić
Robię zdjęcia , bo to jednak juz wiosna, te kwiatuszki obecne szybko przekwitna, a listeczki wyrosną- to jest taki moment inkubacji że tak się wyrażę
SlonecznyOgrod 15:43, 11 kwi 2019

Agania napisał(a)

Popatrz ja kupiłam sobie brunerę w tamtym roku dość duza i jeszcze jej nie widać

Słuchaj, ja mam taką jedną brunerę najpiękniejszą ze wszystkich tak mi się podoba że ach ( ale głupia jestem żeby tak sie chwalić ), no ale ona wychodzi ale tak po woli, ledwie ją widac , nawet fotki nie zrobiłam bo bida na razie , no i nie rośnie tak szybko i nie rozrasta się.

Więc wyjdą i u Ciebie, one się pojawią i zaraz pąki i kwitną. Zobaczysz.
SlonecznyOgrod 15:46, 11 kwi 2019

gosika67 napisał(a)
Moja brunera ma kwiatki , też lubię takie różowości.Ty masz więcej buner, są gdzieś kwiatki? Zimno co? Nie sadzę nowych nabytków, nie chce mi się grzebać w ziemi w taki ziąb. Ostatnio też trochę zajęta jestem. Jak Twoje doniczki? Też pewnie czekasz za ciepłem.

Nie wiem, nie mam aktualnych zdjęć brunery a jestem w niedoczasie ogródkowym... prawie nic nie robię od prawie tygodnia

O jakie doniczki pytasz?
SlonecznyOgrod 15:47, 11 kwi 2019

Agania napisał(a)

Uwielbiam patrzeć na te rozwijające się pąki na drzewach...na te różowiaste najbardziej

Ja mam identycznie, te różowiaste najbardziej
SlonecznyOgrod 15:51, 11 kwi 2019

Aurelllia napisał(a)
Śliczne zdjęcia wiosenne ile tulipanów Exotic Emperor - i to robi efekt
Miskant u mnie też ruszył

Tulipanów tych zaraz będzie więcej, bo sadzone jesienią jeszcze nie rozwinęły się, ale pokażę jak rozkwitną, bo są właśnie obok tych posadzone, a więc jedna duża plama będzie. Póki co czekam aż plama się rozleje.

Miskanty w tym roku szaleją
Milka 06:37, 12 kwi 2019

Macham z rana
AgataM 06:54, 12 kwi 2019

Wiosna u Ciebie na całego, pięknie ujęta w kadrze. Tulipany cudne. U moich niestety, w większości same liście.
Pozdrawiam cieplutko
Agania 09:02, 12 kwi 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)

Słuchaj, ja mam taką jedną brunerę najpiękniejszą ze wszystkich tak mi się podoba że ach ( ale głupia jestem żeby tak sie chwalić ), no ale ona wychodzi ale tak po woli, ledwie ją widac , nawet fotki nie zrobiłam bo bida na razie , no i nie rośnie tak szybko i nie rozrasta się.

Więc wyjdą i u Ciebie, one się pojawią i zaraz pąki i kwitną. Zobaczysz.

Znalazłam ją uff...ulgę poczułam...patrzyłam w inne miejsce... ona bardziej po prawej stronie sobie rośnie i faktycznie malina na starcie
SlonecznyOgrod 11:50, 12 kwi 2019

Milka napisał(a)
Macham z rana

Witaj ranny ptaszku
SlonecznyOgrod 11:53, 12 kwi 2019

AgataM napisał(a)
Wiosna u Ciebie na całego, pięknie ujęta w kadrze. Tulipany cudne. U moich niestety, w większości same liście.
Pozdrawiam cieplutko

Nowy awatarek, fajnie że się pokazałaś

Dziękuję za miłe słówka.
Jeszcze moje kwitną bo sadzone 1-2 sezony wstecz, ale tez pewnie się wyplenią.