Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

gosika67 23:02, 17 kwi 2019

Ładne tulipany i kolor i kształt. Skalniak rozrasta się, na obrzeżu żurawki?
Ja dziś wreszcie posadziłam rodka, azalię i piwonie. Clematisy jeszcze nie, brakło czasu.
Kasiolaaa 03:15, 18 kwi 2019

Daria i ja nie bede oryginalna cudownie kwitnie brzoskwinia moj ulubiony owoc ❤ tulipany masowo kwitna twoje tuje wypasione piekne wszystkie forny przystrzyzone revelka
Milka 06:13, 18 kwi 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Drugą brzoskwinie mam z przodu , przy samej drodze w towarzystwie śliwy.

Robią wrażenie i jakie śliczne stożki niżej i kulki
SlonecznyOgrod 10:07, 18 kwi 2019

effka napisał(a)
I nas już mrozów nie zapowiadają, wystarczyła jedną noc -2 stopnie i dwa.kwiaty magnolii szlag trafił... szkoda, chciałam na święta je mieć, bo śniadanie wielkanocne będzie w ogrodzie.

E tam taka ładna suszarka, można focić

Oj, wielka szkoda. Ja swoje chowam na noc i magnolie i klony. Ale jeszcze przez to właśnie nie chcę sadzic na docelowe miejsce.

Ewa jest szansa to odmienić... ... ... kup nową magnolię a zamierzenie twoje sie spełni, a drzewko się przyda i tak kupisz kiedyś drugą. Poszukaj po szkółkach, poważnie mówię.

effka napisał(a)
O jakie widoki u Ciebie, olbrzymi teren. Zazdroszczę!

Jak się zazieleni to będzie taki busz, że na zdjęciach trudno będzie się połapać.

W rzeczywistości widziałam piękne światłocienie a na zdjęciu ... suszarkę
SlonecznyOgrod 10:15, 18 kwi 2019

gosika67 napisał(a)
Ładne tulipany i kolor i kształt. Skalniak rozrasta się, na obrzeżu żurawki?
Ja dziś wreszcie posadziłam rodka, azalię i piwonie. Clematisy jeszcze nie, brakło czasu.

Tulipany jak dla mnie No.1
Na obrzeżu skalniaka są żurawki Palace Purple, a dalej też na obrzeżu dąbrówka o takim samym kolorze.
Ja wczoraj właśnie posadziłam moje nowe dwa powojniki przy płocie za skalniakiem.
SlonecznyOgrod 10:33, 18 kwi 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Daria i ja nie bede oryginalna cudownie kwitnie brzoskwinia moj ulubiony owoc ❤ tulipany masowo kwitna twoje tuje wypasione piekne wszystkie forny przystrzyzone revelka

W ostatnich dniach wszystko przystrzygłam to sie zgadza, tu na zdjęciu jeszcze nie wszystkie kulki ogolone ale prawie.

Za pochwały dziękuję ♥

SlonecznyOgrod 10:37, 18 kwi 2019

Milka napisał(a)

Robią wrażenie i jakie śliczne stożki niżej i kulki

Dziękuję bardzo. Ledwo połowa kwietnia więc te kwiaty na drzewach zdobią i cieszą najbardziej.
Stożki dopiero teraz nabierają kształtu, a rosną już tam dosyć długo, jeszcze przed ogrodowiskiem sadziłam.

Aurelllia 11:42, 18 kwi 2019

Jak już u Agatki pisałam - kwitnące drzewa owocowe wiosną to bajka, można patrzec i patrzeć Exotiki zdecydowanie najlepsze - na jesieni znowu kupuję i dosadzam - wymiatają
Agania 12:42, 18 kwi 2019

Dzięki
Zawsze wyczekuję tych różowych kwiatków brzoskwini.

Nie dziwię Ci się, brzoskwinia chyba najładniejsza z owocowych no i różowa
z ozdobych trafiają sie też takie prawie czerwonkawe, miałam taką dawno temu,
klimat u mnie nie jest sprzyjający dla drzew owocowych

Rabata z egzotikami jest mega
eVka 12:51, 18 kwi 2019

Oj, wielka szkoda. Ja swoje chowam na noc i magnolie i klony. Ale jeszcze przez to właśnie nie chcę sadzic na docelowe miejsce.

Ewa jest szansa to odmienić... ... ... kup nową magnolię a zamierzenie twoje sie spełni, a drzewko się przyda i tak kupisz kiedyś drugą. Poszukaj po szkółkach, poważnie mówię.

Jak się zazieleni to będzie taki busz, że na zdjęciach trudno będzie się połapać.

W rzeczywistości widziałam piękne światłocienie a na zdjęciu ... suszarkę

Że niby wymienić magnlię na kwitnącą? Tej ruszać już nie będę, za dobrze wszystko jej przygotowałam, żeby teraz psuć. U nas magnolię już przekwitaja niestety powoli. Druga kupię na pewno ale wsadzę na froncie

Jak się u Ciebie zazieleni tonie będę wiedzić co oglądam.