Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

eVka 21:01, 23 kwi 2019

Daria, świetne obeliski. Chciałabym zrobić takie drewniane w stylu angielskim, może tato by mi złożył z kantówek.
Tulipanowy szał trwa.
SlonecznyOgrod 22:00, 23 kwi 2019

Magleska napisał(a)
Daria piękne ozdoby na Święta miałaś a ja wpadłam te laki zobaczyć -bom bardzo ich ciekawa

ps. domowe roślinki też sliczne

Dziękuje za pochwały

Tak żem się dziś zajęła uprawianiem warzywnika, że o cyknięciu laków zapomniałam. Ale jutro je dorwę i Ci pokażę.
SlonecznyOgrod 22:11, 23 kwi 2019

effka napisał(a)
Daria, świetne obeliski. Chciałabym zrobić takie drewniane w stylu angielskim, może tato by mi złożył z kantówek.
Tulipanowy szał trwa.

Też mi się takie podobają, drewniane piramidki z kulą u góry. Był nawet czas, że chciałam kupić, duzo szukałam, ale sporo kosztowały, bo chciałam duże a one po ok 2stówy stały no i zrezygnowałam.
Ale samemu też można zrobić jest pełno instruktaży.

Tulipany następne zaczynają i tak będą kolejne rozkwitały ale mam też takie tulipany, które kwitną dopiero po połowie maja.
SlonecznyOgrod 22:16, 23 kwi 2019

Fotki robione przedwczoraj, w wyjątkowo ciepłą i słoneczną Wielkanoc.

SlonecznyOgrod 22:18, 23 kwi 2019

SlonecznyOgrod 22:28, 23 kwi 2019

Kto ma dobry wzrok ten może wypatrzy zakamuflowane ptaszki.
Tuz przez zmierzchem kolejka do wodopoju sie utworzyła.
Sójka i drozd

Drozd

Rudzik

Kapturka

Słowik

gosika67 22:45, 23 kwi 2019

Skalniak coraz więcej kolorowy.Ładnie rośliny wyglądają na tych kamieniach, pozdrawiam.
AgataM 10:29, 24 kwi 2019

Przepięknie jest u Ciebie. Zachwycam się suchą rzeczką, niesamowitą ilością tulipanów. Czy ta wiklinowa podpórka będzie dekoracją w ogrodzie warzywnym?
Pozdrawiam
eVka 10:39, 24 kwi 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)

Też mi się takie podobają, drewniane piramidki z kulą u góry. Był nawet czas, że chciałam kupić, duzo szukałam, ale sporo kosztowały, bo chciałam duże a one po ok 2stówy stały no i zrezygnowałam.
Ale samemu też można zrobić jest pełno instruktaży.

Tulipany następne zaczynają i tak będą kolejne rozkwitały ale mam też takie tulipany, które kwitną dopiero po połowie maja.

Dokładnie tak, gotowe majątek kosztują ale mam zdolnego tatę i może go przekonam. Uwielbia nasz ogród więc może zechce go ozdobić takimi obeliskami

Tulipany, tulipanami a zdjęcia z Wielkanocy... szał, Daria masz dorzały pełen tajemniczych zakątków ogród. Ile ptaszków, moja córka byłaby wniebowzięta, choć i u nas coraz więcej jest. Chcę budki lęgowe na wyskich drzewach zamontować
SlonecznyOgrod 12:29, 24 kwi 2019

Dla Magdy laki.