Ale u Ciebie już lilaki w rozkwicie,u mnie dopiero zaczynają.
Piękny kolorem tulipanów,taki amarant Nad oczkiem wszystko ładnie bujnęło,niezłe kępki,będzie spektakl kwiecia! U nas słoneczka drugi dzień brak,zimno i solidnie ,choć spokojnie pada.
Daria
Ale się pięknie wszystko rozrasta u Ciebie .....skalniak jest cudooooowny i ptaszkowe fotki super
Bzy kwitną ,kaliny okazałe ....wszędzie pięknie
Ja odpoczęłam od ogrodu,ale mam teraz zarośnięte i już nie mogę doczekać się środy ,aby ogarnąć mój bałagan
Buziaki
Cześć nie było mnie kilka dni i ogród znowu ruszył jak z kopyta. U mnie 3 rodki kwitną, azalie też, powojniki mają pąki, jeszcze kilka tulipanów.
Nasze ciemne słabo, u mnie jedna kępka i mniejszy kwiat.Jak Twoje?
Limonkowa barwa ładnie odbija się w słońcu.
Też się skuszę na białe pelargonie w donice, lawendy jeszcze drogie.
Wycieczka udana, chociaż z pogodą było różnie.Ale wypoczęłam i to się liczy, bo już przemęczenie dawało mi się we znaki.Pozdrawiam.
Tak, lilaki rozkręciły się na całego i teraz jest ich 5 minut.
Tulipany takie wyraźne rzucają się w oczy z daleka, obawiałam się, że będą za czerwone ale są ok mocny róz taki właśnie amarant.
Koło oczka faktycznie rozrosło się , azalie zaczynają a za nimi ruszy reszta
U mnie ostatnio lało całą noc a w dzień słonecznie, wilgoć w ziemi jest i pogoda lepsza niż w prognozach, codziennie o parę stopni więcej niż zapowiadają.
Za komplementy dziękuję. Skalniak teraz gra pierwsze skrzypce, no i trochę pogra bo kolejne kwiaty tam będą rozkwitać
Ptaszki to moja miłość, cudnie mi śpiewają...
Dziś już środa, pogoda idealna, więc miłej pracy w ogrodzie kochana
Ja będę dziś kancikować