Hehe patrz na wszystko
Ale dziś nie ma słodyczy, mam za to widoki i zaraz podeślę fotki
Jak zrobisz bezy to pokazuj!
Najpierw kupiłam od znajomej która robi te bezy w grudniu na swoje urodziny, ale aż 100zł kosztował ten tort. Potem na syna urodziny w lutym sama zrobiłam i od razu wyszedł rewelacyjny, goście mi nie chcieli uwierzyć , że to ja zrobiłam (taki komplement ) a teraz nie mam gości więc zrobiłam dla siebie i syna (a M nie je słodkiego)takie gotowe porcje i powiem tak BEZA PAVOLOWA JEST SUPER z serkiem mascarpone
Aaaa ptaszki... nie robiłam im ostatnio za dużo zdjęć.
Gosia racja, no bo patrz na skalniaku jakiś tulipan, pierwiosnek one mało widoczne no ale widac dobrze floksiki rózowe i fioletowe, dąbrówka teraz kwitnie na niebiesko,mocne plamy liści berberysów Admiration, już zaczynają azalie (w sumie jedna zaczęła prędzej kwitnąć,a następne zaraz dołączą), już prawie kwitną orliki, skalnica biała jest w pąkach, później kosaćce syberyjskie i piwonie, dosadziłam przetacznik różowy z tych moich- on potem będzie kwitł, jeszcze liliowce w czerwcu dojdą,potem się uspokoi i pod jesien zakwitną Marcinki za oczkiem.
A nie to nie wszystko, bo za oczkiem jest jeżówka chyba HotPapaja, no i posiałam tam jednoroczne -cynie, wspomnę jeszcze o maciejce też tam prosto za oczkiem.
Mam też trochę trzykrotki fioletowej posadzonej w prostej linii w kilku kępach, to za marcinkami je mam i juz zaczynają.
A jeszcze zapomniałam dopisać, że żagwin kwitnie no i granica między sąsiedzka mi zakwitła
na wprost widac borówki a za nimi w stronę łąki mam warzywnik