Pospacerowałam, mokre cegły na fotkach obłędnie wyglądają. Taki placyk sobie robię, i mebelki ze stolikiem zamówiłam. No co normalnie odgapiłam, przyznaję. Wzorować się trzeba na kimś No
Też lubię taki nasycony kolorek cegieł
Placyk z murkiem zaraz przejdzie sporą metamorfozę, przynajmniej mam taką nadzieję
Pochwalisz się mebelkami?
Miło mi bardzo
Danuś czy zrobiliście nowy mosteczek??? Bo nie widziałam go wcześniej. Świetny . Wawrzynek się pozbiera, będzie dobrze. Ja już mszyce tłukłam bo się pokazały. U mnie śnieg był wczoraj, ale na szczęście topniał od razu, ale sypało dość mocno. Jutro i pojutrze w nocy zapowiadają u mnie przymrozki. Świat w kropli wody - majstersztyk . Genialna jesteś .
Witaj Danusiu, piękny klimatyczny ogród u Ciebie i do tego taki swojski.Robisz cudne zdjęcia,ja już wcześniej po cichu zaglądałam ,no i wypada się w końcu ujawnić i napisać parę słów .Te krople po prostu zjawiskowe .Pozdrawiam Cie serdecznie
U mnie tych nagich ślimaków jeszcze nie widziałam ale ze 20 domkowych.
Dzisiaj chciałam rozpocząć walkę z mszycami ale ciągle mżawka to chyba nie ma sensu.
Kasiu nie, to mój mostek z poprzedniego ogrodu zrobił mi go Tata na urodziny jakieś 10 lat temu, wymaga odnowienia, ale to jak pogoda pozwoli
Akurat dzisiaj byłyby Jego urodziny...mam taka pamiątkę po Nim
Mam nadzieję, że wawrzynek da radę pięknie kwitł tej wiosny. Szkoda by mi było
U nas jeszcze nie widziałam za to ślimaki mają się świetnie
Dzisiaj już u nas piękna pogoda niebo robi się niebieskie, bura szmata zniknęła. Święta mają być z piękną pogodą, oby bo mam zamiar posiedzieć w ogrodzie i pozachwycać się naturą
Dziękuję lubię takie zdjęcia, ale wiało i nie jest zbyt udane.
Aż się zaczerwieniłam, ja genialna...no przestań!