Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

ElzbietaFranka 22:58, 13 maj 2019

A chcialabys taki ogrod spektakularny. Stworzylas taki jaki masz ktory jest piekny i nie powtarzalny. Nie jeden by chciał miec takie cudenko ocienione nad woda, z piekna wierzba, lezaczkami o bergenii nie wspomne.

Podobno pada u was unas sucho jak cholera. Jak cos pada to nie wsiaka tylko sie zlewa bo ziemia jak skala.

Kasiu trzeba poczekac az sie cala kisc rozwinie bo molo na tej fotce widac przynajmniej dla mnie. Jezeli tak jest jak piszesz to anomalia geny tez moga wariowac w nastepnych pomoleniach.

Pozdrawiam
Katkak 06:22, 14 maj 2019

Danuś na kslinach w ząb się nie znam, ale ta pink sensation przemówiła do mnie: przygarnij kropka. Pozostaje mi takiej na pniu szukać, wicie rozumicie dlaczego.

Glicynia fajową niespodziankę Ci zrobiła
Katkak 06:25, 14 maj 2019

dana1s napisał(a)

Kasiu mój M wydałby wszystkie pieniądze na ogród i rośliny. Muszę go powstrzymywaćdo koszyka trafił jeszcze grujecznik japoński, powojnik Princes Red, przepiękny i złocienie do donicy żebym się poczuła jak w domu Powiedział, że muszę się przyzwyczajać jak to będzie obsadzać donice
Cieszę się ogromni, że mamy podobne zainteresowania i starocie i ogród i góry. No kocham tego Pana

Życzę Ci deszczu, spokojnego bez niespodzianek!

O matko, to powiem Ci, że mam tak samo jak Twój mąż. Potrafię wszystko co mam na ogród przewalić. Z takich pieniążków na jakieś rzeczy dla siebie rzecz jasna. Póki co rodziny nie zagłodziłam.
Katkak 06:29, 14 maj 2019

No i wreszcie wiem jak wygląda moja Dana, fajnie Cię widzieć
pestka56 11:17, 14 maj 2019

Dana, fajna kobieta z ciebie

Skleroza ze mnie, bo miałam to wcześniej napisać. I zapomniałam też, że zapisałam na pintereście wszystkie twoje kaliny. Cudne są.
Magleska 11:26, 14 maj 2019

fajnie Cię widzieć Danusiu
u Kapiasa byłaś …... koniecznie musimy się tam kiedyś umówić

wiesz ,że nie mam ani jednej kaliny jeszcze …..i zaczynam chcieć mieć ….

A ogród w każdej pogodzie wygląda super

U Ciebie też tak zimno i leje non stop?
dana1s 13:04, 14 maj 2019

pestka56 napisał(a)
Ogród w deszczu jest niesamowicie soczysty

A u mnie dopatrzyłam się anomalii na jednej białej glicynii. Kwiaty są fioletowo-granatowe i pełne. Tylko jedna kiść. Pozostałe otwierają się białe.

Kasiu masz rację zieleń wreszcie jest zielona, ale zimnica straszna.

Moja glicynia ma właśnie takie kwiaty, pełne i ciemne. Ciekawe czemu tak zakwitła , może biała jest szczepiona na plenie?
dana1s 13:06, 14 maj 2019

Basilikum napisał(a)
Danus macham lapka z Zapracowanic

Kasiu ale smiesznie z ta Glicynia
moze jakas nowa odmiane wychodujesz

Izuniu ja tez tam siedzę Mam sporo pracy, a pogoda mi w niej nie pomaga...

dana1s 13:10, 14 maj 2019

ElzbietaFranka napisał(a)
A chcialabys taki ogrod spektakularny. Stworzylas taki jaki masz ktory jest piekny i nie powtarzalny. Nie jeden by chciał miec takie cudenko ocienione nad woda, z piekna wierzba, lezaczkami o bergenii nie wspomne.

Podobno pada u was unas sucho jak cholera. Jak cos pada to nie wsiaka tylko sie zlewa bo ziemia jak skala.

Kasiu trzeba poczekac az sie cala kisc rozwinie bo molo na tej fotce widac przynajmniej dla mnie. Jezeli tak jest jak piszesz to anomalia geny tez moga wariowac w nastepnych pomoleniach.

Pozdrawiam

Elu chciałabym, a jakże Cieszę się, że podoba Ci się mój ogródek. Mamy jeszcze mnóstwo do zrobienia. Mam nadzieję, że te zabiegi zmienią nasz ogród na korzyść .
U nas dziennie pada raz mniej raz więcej, ale jest bardzo mokro. Szczerze to mogłoby już przestać, bo słońca potrzeba. Ostatnio w sobotę było pięknie, a tak cały czas leje...może niech się już do Was przeniesie skoro u Was sucho
dana1s 13:12, 14 maj 2019

Katkak napisał(a)
Danuś na kslinach w ząb się nie znam, ale ta pink sensation przemówiła do mnie: przygarnij kropka. Pozostaje mi takiej na pniu szukać, wicie rozumicie dlaczego.

Glicynia fajową niespodziankę Ci zrobiła

Kasiu to moje ulubione krzewy wiosenne. Pink sensation szukałam kilka lat. Nie widziałam szczepionej. Miejsca brak, a chciejstw przybywa Mam to samo, ale jeszcze coś się zmieści