Aniu nosiłam ciemny brąz przez kilkanaście lat, ale w pewnym wieku człowiek patrzy do lustra i coś mu nie pasuje
Schodziłam z koloru kilka lat, bo nie chciałam ściągać chemicznie. Teraz mam ciut ciemniejsze niż swoje własne. Moje włosy wołają o odświeżenie, ale chcę im dać odpocząć a w tym odcieniu aż tak nie widać moich srebrnych pasemek
Cieszę się, że tak sądzisz . Dziękuję!
Aguś nie lubię być fotografowana, bo jestem absolutnie niefotogeniczna, wole stać z drugiej strony aparatu. Czuję się wtedy bezpieczna
Dziękuję za miłe słowo, ale piękna to na wyrost!
Mgłę uwielbiam, wtedy świat jest taki romantyczny. Natura sama potrafi się tak ozdobić...człowiek nie ma z nią szans.
Mój M uwielbia roślinne zakupy, ja też to bardzo lubię, ale teraz już tylko z listą. Człowiek nakupi, a potem myśli długo gdzie wsadzić, żeby za miesiąc nie przenosić w inne miejsce...
O tak, kaliny warto mieć w ogrodzie, są cudowne! Te różowe są oryginalne i wprowadzają życie w wiosennym ogrodzie.
Lubię ich ogród, szczególnie ten kąt angielski. Mogłabym tam zamieszkać
Taki domek będziemy stawiać dla siebie na emeryturę mam nadzieję, że ładnie się wpasuje do naszego ogrodu. Chciałabym żeby stał sie częścią ogrodu
Dorociu bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogrodzie Roboty mamy co nie miara, wiele założeń niedokończonych. Każde z nich, zmieni odbiór ogrodu... mam nadzieje na korzyść
Kalin mam już kilkadziesiąt i nie mogę się im oprzeć. To moje ukochane wiosenne krzewy.
Roseum ma idealne warunki, ma wilgotno od stawu, ziemie kompostową z podkładem gliniastym i dostaje dwa razy w sezonie azofoskę.
Kule są ogromne i jest ich mnóstwo
Mokry ale nadal piękny .
Dobija mnie już ta depresyjna pogoda. Nie chce mi się nawet wyjść na dwór a mam niedaleko .
Choćby sprawdzić co u ślimaków słychać .
ponoc od jutra ma sie poprawiac pogoda bynajmniej u nas na polnocy. dzis jest rzeczywiscie paskudnie jak to w zimna Zoske no i niech sie poprawia bo mam wielkie plany ogrodowe i sporo roslinek do posadzenia. a rabata przy tarasowa nadal czeka na zmilowanie
Witaj Laska Ale się napracowałam żeby w końcu Ciebie zobaczyć.... Tyle stron do tyłu. Super wyglądasz
Ogród bajeczny, zachwycam się nim non stop. Plany rewelacyjne.
Pozdrawiam