Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 06:57, 15 maj 2019

TAR napisał(a)
Dana ty chyba masz teraz jasniejsze wlosy, przynajmniej jak pamietam w kazdym razie na moje oko lepiej w takich.

Aniu nosiłam ciemny brąz przez kilkanaście lat, ale w pewnym wieku człowiek patrzy do lustra i coś mu nie pasuje
Schodziłam z koloru kilka lat, bo nie chciałam ściągać chemicznie. Teraz mam ciut ciemniejsze niż swoje własne. Moje włosy wołają o odświeżenie, ale chcę im dać odpocząć a w tym odcieniu aż tak nie widać moich srebrnych pasemek
Cieszę się, że tak sądzisz . Dziękuję!
dana1s 07:07, 15 maj 2019

Agania napisał(a)
Super w końcu nam się ujawniłaś...Piękna ogrodniczko
Zdjęciami nas w końcu obdarowałaś
Pięknie we mgle wygląda świat i oczywiścke w twoim obiektywie
Mój eM nie kupuje roślin i omija wszystkie szkółki, dlatego zawsze
muszę kombinować, jak tu coś drapnąć do ogrodu

Te różowe kaliny do mnie przemawiają mocno na taaak
U Kapiasów zawsze jest cudownie, domek marzenie, a ja oglądam angielskie greenrooms i też jestem rozmarzona

Aguś nie lubię być fotografowana, bo jestem absolutnie niefotogeniczna, wole stać z drugiej strony aparatu. Czuję się wtedy bezpieczna
Dziękuję za miłe słowo, ale piękna to na wyrost!
Mgłę uwielbiam, wtedy świat jest taki romantyczny. Natura sama potrafi się tak ozdobić...człowiek nie ma z nią szans.
Mój M uwielbia roślinne zakupy, ja też to bardzo lubię, ale teraz już tylko z listą. Człowiek nakupi, a potem myśli długo gdzie wsadzić, żeby za miesiąc nie przenosić w inne miejsce...
O tak, kaliny warto mieć w ogrodzie, są cudowne! Te różowe są oryginalne i wprowadzają życie w wiosennym ogrodzie.
Lubię ich ogród, szczególnie ten kąt angielski. Mogłabym tam zamieszkać
Taki domek będziemy stawiać dla siebie na emeryturę mam nadzieję, że ładnie się wpasuje do naszego ogrodu. Chciałabym żeby stał sie częścią ogrodu
dana1s 07:13, 15 maj 2019

Doranma napisał(a)
Danusiu, jak zwykle napasłam u Ciebie oczy pięknymi widokami Twój ogród robi na mnie wrażenie zapiętego na ostatni guzik, nic bym w nim nie poprawiła, a Wy macie jeszcze tyle planów względem niego! Na pewno i w tej zmienionej, ubogaconej wersji będzie wspaniały
Masz cudowną kolekcję kalin. Ja mam dopiero 6, ale myślę, że jeszcze kilka przybędzie Twoja Roseum ma duże kwiaty, a moja wielkości piłeczki pingpongowej Dokarmiasz swoje kalinki? Bo przyznaję, że przy swoich nic nie robię ... I za to je też lubię

Dorociu bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogrodzie Roboty mamy co nie miara, wiele założeń niedokończonych. Każde z nich, zmieni odbiór ogrodu... mam nadzieje na korzyść
Kalin mam już kilkadziesiąt i nie mogę się im oprzeć. To moje ukochane wiosenne krzewy.
Roseum ma idealne warunki, ma wilgotno od stawu, ziemie kompostową z podkładem gliniastym i dostaje dwa razy w sezonie azofoskę.
Kule są ogromne i jest ich mnóstwo
dana1s 07:16, 15 maj 2019

Mój nadal mokry świat

Nowa12 08:21, 15 maj 2019

dana1s napisał(a)
Mój nadal mokry świat

Mokry ale nadal piękny .
Dobija mnie już ta depresyjna pogoda. Nie chce mi się nawet wyjść na dwór a mam niedaleko .
Choćby sprawdzić co u ślimaków słychać .
sierotka 10:13, 15 maj 2019

Cudnie witam Danuś klonik cudny ,chyba rozkocham się w klonikach początek juz mam
Pozdrawiam cieplutko z deszczowego zakątka Polski
TAR 10:25, 15 maj 2019

ponoc od jutra ma sie poprawiac pogoda bynajmniej u nas na polnocy. dzis jest rzeczywiscie paskudnie jak to w zimna Zoske no i niech sie poprawia bo mam wielkie plany ogrodowe i sporo roslinek do posadzenia. a rabata przy tarasowa nadal czeka na zmilowanie
Nowa12 10:27, 15 maj 2019

TAR napisał(a)
ponoc od jutra ma sie poprawiac pogoda bynajmniej u nas na polnocy. dzis jest rzeczywiscie paskudnie jak to w zimna Zoske no i niech sie poprawia bo mam wielkie plany ogrodowe i sporo roslinek do posadzenia. a rabata przy tarasowa nadal czeka na zmilowanie

Moja przytarasowa też czeka i przytarasowa 3 metry dalej też .
sylwia_slomc... 10:35, 15 maj 2019

dana1s napisał(a)

Sylwuś mnie się wydaje, że mieszkamy w różnych kierunkach ale mamy podobną odległość do Kapiasa
Dziękuję kochana, Ty też świetnie wyglądasz w nowej fryzurce.
Ogród bujnie rośnie w tym deszczu, wreszcie się napił
U nas w poniedziałek i koniec
Może kiedyś się uda!

Zważywszy tą podobną odległość nawet w różnych kierunkach to musicie mieć bliziutko do siebie
Jak mi neta wrócą wyślę priv
AgataM 10:37, 15 maj 2019

Witaj Laska Ale się napracowałam żeby w końcu Ciebie zobaczyć.... Tyle stron do tyłu. Super wyglądasz
Ogród bajeczny, zachwycam się nim non stop. Plany rewelacyjne.
Pozdrawiam