Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 16:24, 14 maj 2019

anpi napisał(a)
O! Danusiu fajnie Cię widzieć
Ja w tym roku już nie odpuszczę Kapiasa,a jak jeszcze pokazałaś te cudne zdjęcia to już w ogóle...!
A Twój ogród cudny w deszczu i w słońcu ! Marzenie!!!
Pozdrawiam cieplutko i tego ciepełka życzę, żeby można było korzystać z jego uroków,bo ta zimnica nie pozwala na dłuższe przebywanie na dworze.

Aniu dziękuję kochana!
Do Kapiasa mam bliziutko, często tam wpadamy. W tym roku byłam dopiero dwa razy. Ale szykuję sobie dzień na zwiedzenie całego ogrodu pokazowego, bo ja zawsze tylko po Anglii biegam To moje ukochane klimaty Myślę, że Twoje również!
Powoli deszcz mógłby słabnąć, bo nie można nic robić a ogród zarasta chwastami...

Bardzo dziękuję za dobre słowo
sylwia_slomc... 17:15, 14 maj 2019

Danuś to Ty gdzies bliziutko Madzi mieszkasz
Super wyglądasz Rasowa kobieta
Ogród bujny wspaniały kipi od kwiecia, mój wątek pędzi, ale u Ciebie to zawsze mam do nadrabiania ze 20 stron
Widziałm warzywnik i ławkę na biało i dumam który z mostków na biało polecisz, pewnie ten drewniany, zgadłam?
Czytam o maturach, też mam w domu, ustny Polski dzisiaj zdany
Musisz z Madzią się umówić i razem do mnie przyjedziecie to nie będzie błądzenia po drodze
dana1s 18:01, 14 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Danuś to Ty gdzies bliziutko Madzi mieszkasz
Super wyglądasz Rasowa kobieta
Ogród bujny wspaniały kipi od kwiecia, mój wątek pędzi, ale u Ciebie to zawsze mam do nadrabiania ze 20 stron
Widziałm warzywnik i ławkę na biało i dumam który z mostków na biało polecisz, pewnie ten drewniany, zgadłam?
Czytam o maturach, też mam w domu, ustny Polski dzisiaj zdany
Musisz z Madzią się umówić i razem do mnie przyjedziecie to nie będzie błądzenia po drodze

Sylwuś mnie się wydaje, że mieszkamy w różnych kierunkach ale mamy podobną odległość do Kapiasa
Dziękuję kochana, Ty też świetnie wyglądasz w nowej fryzurce.
Ogród bujnie rośnie w tym deszczu, wreszcie się napił
U nas w poniedziałek i koniec
Może kiedyś się uda!
ElaS 18:06, 14 maj 2019

dana1s napisał(a)

Do Kapiasa mam bliziutko, często tam wpadamy. W tym roku byłam dopiero dwa razy. Ale szykuję sobie dzień na zwiedzenie całego ogrodu pokazowego, bo ja zawsze tylko po Anglii biegam

Szczęściara
Oglądałam zdjęcia, filmy chyba w tym roku się wreszcie tam wybiorę
dana1s 18:13, 14 maj 2019

ElaS napisał(a)

Szczęściara
Oglądałam zdjęcia, filmy chyba w tym roku się wreszcie tam wybiorę

No tak, lokalizację mam wyśmienitą Sporo szkółek w okolicy. Lubię odwiedzać ogród pokazowy u Kapiasa, bo to kopalnia inspiracji. Zawsze coś podpatrzę.
pestka56 21:14, 14 maj 2019

U MNIE WRESZCIE PADA Może nie zadużo, ale zawsze coś. Przesadzaliśmy dziś w tym deszczu borówki amerykańskie na nowe miejsce przy warzywniku i ziemia namokła od wczoraj zaledwie na 8 cm.
TAR 21:30, 14 maj 2019

Dana ty chyba masz teraz jasniejsze wlosy, przynajmniej jak pamietam w kazdym razie na moje oko lepiej w takich.
Agania 21:51, 14 maj 2019

Super w końcu nam się ujawniłaś...Piękna ogrodniczko
Zdjęciami nas w końcu obdarowałaś
Pięknie we mgle wygląda świat i oczywiścke w twoim obiektywie
Mój eM nie kupuje roślin i omija wszystkie szkółki, dlatego zawsze
muszę kombinować, jak tu coś drapnąć do ogrodu

Te różowe kaliny do mnie przemawiają mocno na taaak
U Kapiasów zawsze jest cudownie, domek marzenie, a ja oglądam angielskie greenrooms i też jestem rozmarzona

Doranma 22:45, 14 maj 2019

Danusiu, jak zwykle napasłam u Ciebie oczy pięknymi widokami Twój ogród robi na mnie wrażenie zapiętego na ostatni guzik, nic bym w nim nie poprawiła, a Wy macie jeszcze tyle planów względem niego! Na pewno i w tej zmienionej, ubogaconej wersji będzie wspaniały
Masz cudowną kolekcję kalin. Ja mam dopiero 6, ale myślę, że jeszcze kilka przybędzie Twoja Roseum ma duże kwiaty, a moja wielkości piłeczki pingpongowej Dokarmiasz swoje kalinki? Bo przyznaję, że przy swoich nic nie robię ... I za to je też lubię
dana1s 06:54, 15 maj 2019

pestka56 napisał(a)
U MNIE WRESZCIE PADA Może nie zadużo, ale zawsze coś. Przesadzaliśmy dziś w tym deszczu borówki amerykańskie na nowe miejsce przy warzywniku i ziemia namokła od wczoraj zaledwie na 8 cm.

Kasiu u nas dalej leje, na niebie bura szmata i powoli dostaję doła...trochę słońca by się przydało. No i ta temperatura, 4 stopnie w maju...brrr
Do przesadzania idealny czas, wszystko ładnie się zakorzeni.
U nas mokro dogłębnie.
Mały mi się rozchorował...nie wiadomo jak się ubrać i zmókł ostatnio do majtek i mamy efekt