Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Radziu2013 22:47, 04 sie 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

moja mi też na odcisk nadepnęła - połamała bączki na cebuli co to jeszcze rosła i zielone zdrowe miała, żeby szybciej zaschły- a mogła jeszcze podrosnąć z tydzień , dwa. Chodzi i jojczy, że woda w studni głęboko , a my lejemy roślinom , a od dwóch lat ma wodę z wodociągu podpiętą do domu....co się natłumaczę , wszystko na nic.....a i obcięła mi w kilku miejscach irysy do zera...pewnie za rok nie zakwitnąalbo słabo. Co zrobić wnerwiam sie mocno , ale cieszę , że Ją jeszcze mam

Aj trzeba przywyknąć
Radziu2013 22:48, 04 sie 2017

Nowalijka napisał(a)
Co ja bym zrobiła żeby mieć dziadków i babcie. Jedną babcie straciłam jak miałam 4 latka, drugą jak miałam 7 lat ale mieszkała na Mazowszu (moj tata stamtąd pochodzi) więc widziałam ją tylko na wakacjach ale to była starowinka. Najbardziej zapamiętam jak po nocach różaniec odmawiała szeptem. Wtedy mnie to denerwowało...
Dziadka jednego nie pamiętam, zmarł rok przed moim urodzeniem. A drugi zmarł jak miałam 6 lat. Ale się wyspowiadałam. Przepraszam to tak w przypływie szczerości.

Nie ma za co przepraszać
zoja 22:58, 04 sie 2017

Chyba Babcia zazdrosna jest o Ciebie... wreszcie ma Cię na wyłączność a Ty jej z domu wybyłeś - i to na fitnes nie jej epoka...
Nowalijka 23:00, 04 sie 2017

Jutro napewno będzie tylko lepiej. . Radziu fajnie mamy z Tobą na tym ogrodowisku.
Radziu2013 23:02, 04 sie 2017

Zoja Ale ja u niej jestem jak tylko mam wolną chwilę i mogę przyjechać... A na ćwiczeniach to ja byłem z 1,5H

A przez resztę dnia jej córce pomagalem, to p nią jest zazdrosna? Tym bardziej jestem cały tydzień to jak jeden mnie nie było to tak wielce się stało?...
Radziu2013 23:04, 04 sie 2017

Nowalijka napisał(a)
Jutro napewno będzie tylko lepiej. . Radziu fajnie mamy z Tobą na tym ogrodowisku.

Czemu fajnie? Wiesz co, musiałem się komuś wyzalic bo z tego wszystkiego to w pewnym momencie aż łzy mi pociekly. Cioci zresztą też zrobiło się przykro
Nowalijka 23:13, 04 sie 2017

Radziu nie ma rodzin bez zgrzytów bo wtedy nie byłaby to rodzina tylko jej atrapa. Jeśli Ty i babcia potraficie sobie powiedzieć co myślicie, potraficie na siebie podnieść głos to bardzo dobrze. To znaczy ze macie nić porozumienia, ze każdemu z Was zależy na tym żeby drugiemu nie działa się krzywda. A to bardzo cenne w dobie komputerów, telefonów i innych sprzętów które zabijają więź między ludźmi. Tak trzymaj. A pisząc ze fajnie mamy z Tobą miałam na myśli ze jesteś taki swój. Taki wrażliwy, pracowity i zaradny i z takimi normalnymi problemami...
Radziu2013 23:15, 04 sie 2017

Nowalijka napisał(a)
Radziu nie ma rodzin bez zgrzytów bo wtedy nie byłaby to rodzina tylko jej atrapa. Jeśli Ty i babcia potraficie sobie powiedzieć co myślicie, potraficie na siebie podnieść głos to bardzo dobrze. To znaczy ze macie nić porozumienia, ze każdemu z Was zależy na tym żeby drugiemu nie działa się krzywda. A to bardzo cenne w dobie komputerów, telefonów i innych sprzętów które zabijają więź między ludźmi. Tak trzymaj. A pisząc ze fajnie mamy z Tobą miałam na myśli ze jesteś taki swój. Taki wrażliwy, pracowity i zaradny i z takimi normalnymi problemami...

zoja 23:19, 04 sie 2017

Radziu2013 napisał(a)
Zoja Ale ja u niej jestem jak tylko mam wolną chwilę i mogę przyjechać... A na ćwiczeniach to ja byłem z 1,5H

A przez resztę dnia jej córce pomagalem, to p nią jest zazdrosna? Tym bardziej jestem cały tydzień to jak jeden mnie nie było to tak wielce się stało?...

Moze i zazdrosna o meska uwage corka tez baba to moze o nia byc zazdrosna my nie mamy meskiej solidarnosci...
uwazaj bo trafisz za kobieta
Tak jak Ela napisala nie ma rodzin idealnych - oby jutro bylo lepiej zycze Wam obojgu
Radziu2013 23:24, 04 sie 2017

zoja napisał(a)

Moze i zazdrosna o meska uwage corka tez baba to moze o nia byc zazdrosna my nie mamy meskiej solidarnosci...
uwazaj bo trafisz za kobieta
Tak jak Ela napisala nie ma rodzin idealnych - oby jutro bylo lepiej zycze Wam obojgu

Dzięki. Może i zazdrosna tylko po Co zaraz takie słowa...

Dzięki wielkie że słuchacie tego mojego pierdolamento