Bardzo fajny pomysł Radziu ja już dość mam tej głupiej zimy - w dodatku bez śniegu.... i wiosny się doczekać nie mogę m.in. ze względu na podpatrywanie waszych realizacji
Rośliny Karoliny kiepskie, ogrodowe rewolucje nic specjalnego. Mi przypadł do gustu program wprawdzie nie typowo o ogrodzie ale o życiu jakie mi się marzy " daleko od miasta". Krótkie odcinki ale potrafią rozmarzyć bynajmniej mnie
Radziu masz rację. Ogród Sylwii inspiruje. Ja na rabacie którą chce zrobić zbuduję imitację kostka. Mam już plan. Wiem z czego go zrobię. Widzę już tą rabatę przed oczami. Po mostku wędrować będzie duży ślimak którego kupiłam jesienią z przeceny. Jest duży jak arbuz
U mnie bajka długo nie potrwała Z jednej strony się cieszę, z drugiej trochę mi szkoda...ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz, bo co zrobisz, nic nie zrobisz
O proszę Czekam więc na Twoje realizację
Ja dzisiaj chciałem iść na targ na starocie coś wyhaczyć, ale ze względu na pogodę targu nie było
W Głogowie otworzyli natomiast nowy sklep Action [baaaardzo fajne rzeczy po baaaardzo przystępnych cenach, naprawdę baaardzo-niektóre pierdoły(i to te większe) w innych sklepach kosztowałyby duuużo więcej]