Popieram Twoje plany językowe, jak się dobrze rozpędzisz to od 4 do 9 nie jest już bardzo daleko
Francuski i włoski są piękne w odbiorze
Dla koleżanki byłam pełna podziwu, bo ja antytalencie językowe
Z rosyjskim, z racji długiego okresu nauki, jakoś szło, ale z niemieckim w liceum było mi pod górkę
Tak, kiedyś nawet dyskutowaliśmy na wątku, czy nie przydałyby się np. obwódki bukszpanowe (choć wtedy mówiliśmy bardziej o kwestii uporządkowania rabat), ale ostatecznie stwierdziliśmy, że byłyby one zbyt formalne...
Rośliny zimozielone chodzą mi po głowie, zwłaszcza właśnie zimą, ale jakoś nie umiałbym ich chyba wpasować. A może jakieś sugestie? W sumie najbardziej podobają mi się cisy I bukszpany, ale gdyby ładnie coś wpasować nie wykluczam innych możliwości...
W ogóle, kiedy już napiszę wszystkie matury, mam zamiar usiąść i na brystolu rozrysować całość...wiadomo, że na pewno będzie się to zmieniać, ale chociaż z nudów się pobawię...
Takie portrety dla mnie ku pamięci...
Z niecierpliwością wyczekuję tego potwora...była tak mocno przycięta wiosną, ale chyba nie za bardzo się tym przejęła...szkoda tylko, że kwitnie raz...
Pewnie, że podpiszę, ale jakoś powód wieczór Nie wiem jaką to odmiana róży, bo kupiona była w markecie. Ale podobno kształtem kwiatów i kolorem do takiej jednej, którą Ty masz u siebie...Tak mi się przynajmniej wydaje l, że jest podobna..
A nie jednak nie, byłem teraz zajrzeć do Ciebie I ta Róża WGL nie jest podobna do twojej
Dzięki Haniu za link muszę sobie dokładnie obejrzeć wszystko jak wrócę do domu. Ale już teraz bardzo podoba mi się ten ogród warzywny w murowanych donicach...Taki włosko-angielski...bo donice z cegły angielskie, ale drzewko po środku jakieś takie śródziemnomorskie