Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

babka 22:39, 23 kwi 2017

Zakupy udane, lubię niebieski
Musisz chyba mieć wielką działkę, masa roślin i końca nie widać
Moje lilie w donicy, uwierzysz że tam przezimowały ? W sierpniu muszę je stamtąd wysadzić tylko nie mam gdzie
Jestem ciekawa Twojej różanki, sporą kolekcję masz
Anda 17:18, 24 kwi 2017

Poduchy bardzo fajne Trafione
Gosiu, konto Twojej siostry Ani zniknęło jednak. Chciałam jej odpisać na PW ale sie spóźniłam Przekaż jej proszę serdeczne pozdrowienia ode mnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gosika67 21:39, 24 kwi 2017

Witaj Olu działka moja ma 20 arów,na której stoi dom, jest jeden ogród z roślinami i ogród owocowy. Ja lubię lilie, fajnie,że Twoje przezimowały, jakie masz kolory?
U mnie na różance jest trochę tych róż, muszę je policzyć , bo mam też w innych miejscach. Jak będę kwitły pokażę.

Witaj Ewka co u Ciebie, jak różyczki Twoje, czy wszystkie się odliczyły?
Zostawiam wiadomość na pw dla Ciebie.

Jeszcze trochę niedzielnych zdjęć.

zawciąg

w ogrodzie owocowym

Rudy na obchodzie razem ze mną

jeden z kloników

Rumianka 22:45, 24 kwi 2017

Poduchy z bielą altany komponują się świetnie i widać, że wygodne... Tylko czekać na cieplejsze dni, o rany...kiedy to nastąpi?
inka74 22:54, 24 kwi 2017

Biały zawciąg jest cudny. Wstaw więcej jego zdjęć proszę.
No właśnie teraz dojrzałam, że Ani ogród mi znikął. Wszystkich was trzech mam otwarte na zakładkach bo powolutku sobie po cichy przeglądałam. To już któryś z kei ogród, który znika ( wielka szkoda.
Radziu2013 22:56, 24 kwi 2017

inka74 napisał(a)
Biały zawciąg jest cudny. Wstaw więcej jego zdjęć proszę.
No właśnie teraz dojrzałam, że Ani ogród mi znikął. Wszystkich was trzech mam otwarte na zakładkach bo powolutku sobie po cichy przeglądałam. To już któryś z kei ogród, który znika ( wielka szkoda.

Też tak mam Całe szczęście ze jedna sisters pozostaje na posterunku
babka 23:01, 24 kwi 2017

Słonecznie miałaś, w sumie u mnie też chwilami świeciło słońce ale głównie padało.
Moje lilije? mam bordową i różową, kiedyś Waldek zidentyfikował tę bordo ale nie zapisałam. Piękna jest, wygląda jak z wosku. Tyle, że nie mam na nie pomysłu
Gałązka owocowa cudownie zdjęta, miodzio
gosika67 23:08, 24 kwi 2017

Iwonka jutro zrobię zdjęcie zawciąga, mam jeszcze różowy ale narazie w powijakach.

Elisa też nie mogę doczekać się cieplejszych dni, a nie zapowiadają w najbliższych dniach.

To chociaż ciepłe barwy z ub.r.

paulina_ns 06:16, 25 kwi 2017

Gosia piękny masz ogród, tyle wspaniałych roślin ładnie wszystko się u Ciebie rozwija i rośnie
Monia81 09:06, 25 kwi 2017

Gosiu pięknie wszystko u Ciebie kwitnie, pozdrów Anię, bo jej ogród niestety znikł