Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

gosika67 23:04, 04 lut 2018

Humor zaraz inny i snucie planów też jest.Jednak tęskni się za grabieniem , kopaniem w ziemi, sianiem, przycinaniem..
Dziewczyny niedługo ruszymy, zleci.Dobrej nocy Wam życzę.
Basilikum 07:48, 05 lut 2018

ale nam kolorow zapodalas pieknie
przypomnialas mi, ze tez mam sasanke wiosna ja sadzilam ale juz przekwitnieta byla. Ciekawa jestem czy przezyla zime i jak zakwitnie
zoja 10:10, 05 lut 2018

ależ piękne lato
rozmarzyłam się normalnie
patrycja 13:57, 05 lut 2018

gosika67 napisał(a)
Lato w pełni

Co to za kwiaty w doniczce i te żółte?
Wieloletnie czy sezonowe?
Rumianka 19:06, 05 lut 2018

Twoje rabaty kipią roślinnością, a trawnik kolorem aż bije po oczach...ach, gdzie ta wiosna, narazie biało
zawitka 08:16, 09 lut 2018

Twoje kwiaty az kipią radością .Powiedz mi ta kępka bodziszka ile siedzi .z nasion ją sadziłaś ja myślałam że bodzichy to wysokie tylko .Może masz nasionka to bym się zapisała ha ha ?????????

Pytanie o gazanie nigdy nie mogłam wyhodować jej Siejesz sama czy kupujesz?????
Anda 08:24, 09 lut 2018

Piekne lato Gosiu. Juz sie doczekac nie moge
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gosika67 20:18, 09 lut 2018

Dziewczyny dzięki za odwiedziny, u nas chłodno, nie chce się wychodzić , jestem przeziębiona, męczy mnie katar, kaszel.
Też nie mogę doczekać się wiosny.

Iza sasanki są urocze,jedne z pierwszych zwiastunów wiosny,od dawna jestem ich fanką.
gosika67 20:30, 09 lut 2018

Zoja ja jestem ciekawa Twojej produkcji z nasion. Ja w tym roku nic jednak nie sieję, będę podglądać u Ciebie.

Patrycja to są gazanie, kupuję je co roku, u mnie kwitną do listopada. Spraw sobie, zobaczysz, będziesz zadowolona.

Elisa u mnie te ż chłodno bez śniegu. Ma się ocieplić , dzisiejsza noc ostatnia podobno taka zimna, idzie ciepło z zachodu.

Halinko gazanie kupuję tj. sadzonki co roku. Jeśli chodzi o bodziszka to sadzonkę mogę Ci podesłać, jak się ociepli wiosną.Ja mam kilka rodzajów.

Ewka jednak lato to najlepsza pora roku, kolory, zapachy, bzyki no i komary, ciekawe ile ich wymarzło.
sylwia_slomc... 20:34, 09 lut 2018

gosika67 napisał(a)
Dziewczyny dzięki za odwiedziny, u nas chłodno, nie chce się wychodzić , jestem przeziębiona, męczy mnie katar, kaszel.
Też nie mogę doczekać się wiosny.

Iza sasanki są urocze,jedne z pierwszych zwiastunów wiosny,od dawna jestem ich fanką.

Gosiu dużo zdrówka. Dbaj o siebie.