Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

gosika67 19:45, 24 mar 2017

Aurelia mogłam wcześniej chodzić za skorupami, ale wiem ,że mam tam zaglądać, jest tam mydło i powidło. Kiedyś kupiłam w starociach wiklinowe kosze n dwór na kwiaty , ale część się rozwaliła. Co do skalnic to mam różową, białą kiedyś miałam, trzeba chyba je odnawiać, bo część mi wymarzła. Fajny taki kobierzec co?

Paulina
u nas też było ostatnio zimno, dziś coś pogrzebałam na rabatach.Altana stoi, dziś rozmawiałam z kolegą na temat mebli do ogrodu, ławy, stół, muszę zamówić tylko czekam na namiary.
anbu 19:48, 24 mar 2017

Tulipany ogromne moje dopiero wschodzą
gosika67 19:54, 24 mar 2017

Wzięłam się za sadzenie róż, posadziłam 4 i co dalej, nie wiem gdzie sadzić, jutro muszę szukać miejsca, może przed domem od drogi pnącą, będzie coś tam kolorowego.

Powiesiłam domek, jutro powyciągam resztę ozdób.

jeszcze dzisiejsze moje zakupy

trochę wiosny w domu

Aurelia różowa skalnica, jeszcze uśpiona, muszę jeszcze dokupić

gosika67 19:55, 24 mar 2017

Ania mam nadzieję ,że tulipany nie poszły w liście, czekam na kolory.
Aurelllia 19:56, 24 mar 2017

Ślicznie Gonia Jak obiecałaś tak wiosnę u siebie znalazłaś Wszystko rusza
paulina_ns 19:59, 24 mar 2017

O cholerka przypomniałas mi o Mikołajku, kupiłam w B. położyłam na półce i zapomniałam ło matko ciasno zaczyna się robić u mnie, chyba pora pozbyć się trochę trawnika

Fajne zakupy zrobiłaś, chociaż mi już hiacynty, narcyzy trochę się znudziły, może dlatego,że od prawie 1,5 mięsiaca wymieniam na nowe
gosika67 20:06, 24 mar 2017

Paulina hiacynty jakoś u mnie nie rosną, ja mam patent na tulipany, mam jeszcze między tujami takie białe wiosenne kwiatki, dostałam kiedyś od mamy, muszę je wysadzić, bo mają tam cień, ciasno i nie kwitną, zrobię sobie taką alejkę,nie wiem jak się nazywają. Zaraz może je poszukam i pokażę fotki.
Nigdy nie miałam mikołajka, będziesz go sadzić do gruntu? Ja jeszcze kupiłam jak zwykle liatrę, irysy holenderskie, saponarię, łubin,kniphofię i mieczyk abisyński, podobno pachnie, zobacz bo naprawdę ładnie się prezentuje , będzie Ci się podobał. Pisze,że wczesną wiosną wysadzać , więc jesteśmy zgodnie z planami.Pozdrawiam.
Basilikum 20:10, 24 mar 2017

gosika67 napisał(a)

takie same ogladalam dzis w L ale nic nie kupilam
Radziu2013 20:13, 24 mar 2017

wow świetny ten hotel dla motyli
gosika67 20:14, 24 mar 2017

Izabela ja coś non stop kupuję , jak ładne i kolorowe kwiatki to biorę bez zastanowienia. A Twój nowy skalniak ładnie się zapowiada.