Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

gosika67 21:32, 19 mar 2017

Ja sobie kupię tuję na nóżce do donicy. Mam w planach zakupić dość dużą ilość bukszpanów.
Radziu2013 21:46, 19 mar 2017

Dzięki Aniu za radę Lista znów się poszerzyła
21:46, 19 mar 2017
Gosia bukszpany na żywopłot czy na formowanie? U nas w szkółce?
Jak będziesz kupować w markecie iglaki to zwróć uwagę na korzenie.

Radziu nie ma za co
zoja 21:47, 19 mar 2017

witaj Gosiu
spędziłam miły wieczór oglądając Twoje kwiaty masz mnóstwo pięknych roślin i wstawiłaś mnóstwo zdjęć - lubię to
tylko przyznam, że pogubiłam się w chronologii tego co było a co jest na rabatach, ale teraz mam nadzieję, że już będzie na bieżąco i bardzo jestem ciekawa sezonu u Ciebie
Pozdrawiam!
gosika67 22:01, 19 mar 2017

Ania bukszpany to w ten trójkąt, coś muszę zrobić, by ta kora nie fruwała po podwórku. Trzeba wziąć się za obejście wokół altany. Teraz jeszcze nie za ciepło, to nie wiadomo co robić.Odkryłam hibiskusa, magnolię i kloniki.

Zoja teraz będzie wszystko na bieżąco, tylko niech to towarzystwo się wyśpi, bo wychodzą mi na razie póki co tulipany, sasanki, dzwonki,róże ruszają, reszta się ociąga. W środku tygodnia ma być ciepło.

Z dzisiejszego dnia
żarnowiec, chociaż on cały czas zielony, ale ma małe pączuszki

jaśmin nagietkowy

berberys

tulipanki

Rumianka 22:05, 19 mar 2017

Obejrzałam altanę i szczęka mi opadła...Jest przecuuudna...
SlonecznyOgrod 22:06, 19 mar 2017

No to fajnie powymieniamy się.
Aaa, no właśnie dobrze mówisz , bo ja kupiłam lilie takie bladożółte wysokie do 180cm, taki kolor bo tylko taki kolor został i jedna paczka tylko 2 cebulki. Kupowałam w Casto... w poniedziałek, a dziś w niedzielę znowu byłam w Koninie w Casto... ale nie było żadnej z tych dużych nic nie dołożyli, tamte się rozeszły i koniec. Nie były tez tanie bo po 12 czy 13złotych.

Ładne masz kwiaty i masz dużo różnych tych kwiacisków Lepiej policzyc czego nie masz
gosika67 22:15, 19 mar 2017

Daria jak byłam w ub.r. na targach w Kościelcu to na zakończenie, już było późno sprzedawali po parę groszy cebulki lilii.Ja kupiłam też u nas na targowicy na jarmarku, też tanio, wybierz się tam.

Elisa altana nie odbiega od zdjęć, jakie widziałam na internecie. Raz dwa była zamontowana, fakt ,że jechali z nią z dość daleka.Zobacz altany Kościelec.
ElzbietaFranka 11:22, 20 mar 2017

Gosia to floksy. U mnie rosna wszedzie jak chwasty. Kupilam kiedys dwie diniczki z tych doniczek obsadzilam prawie wszystkie rabaty.

O dereniach to na moim watku.
HanaK 23:30, 21 mar 2017

Gosiu, wpadłam z rewizytą Ilość gatunków roślin w Twoim ogrodzie jest imponująca, będę zaglądać i podpatrywać
P.S. Dobrze, że Ania chce zaadoptować migdałka, mam taki sentyment z dzieciństwa do tej rośliny, miałam widok z okna mojego pokoju na ogródek sąsiadów i tam właśnie taki piękny, dorodny migdałek rósł.