Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

ElzbietaFranka 23:09, 24 mar 2017

Gosiu, nie wiem czy pytalam ale nke pamietam ile masz hektarow. Dlaczego sie pytam kazda twoja fotka to inne zdjecie, mozna nimi wykleic ten twoj areal.

Gosiu u mnie paczka przyszla z roslinami na skalnik, wreszcie musze skonczyc prace na nim bo robie go od 3 lat i musze vo obsadzic. Hortki to przy okazji.
Zamowilam tez rutewke delavayam bardzo ladna roslina zobacz sobir.

W przyszlym tygodniu przyjedzie nastepna paczka z iglaki24 z kalinami i jeszcze cos tam zamawialam.
gosika67 23:10, 24 mar 2017

Witaj Bawarka nie pamiętam gdzie ją kupiłam , kiedy, nazwy nie pamiętam.Zastanawiam się czy nie kupiłam jej w jakimś markecie.Zobaczę jak w tym roku będzie kwitła.
Dla Ciebie niespodzianka

Kasiek 23:13, 24 mar 2017

Rzeczywiscie niespodzianka i to jaka mila
Fotka robiona z mostu? Kiedy bylas, zwiedzalas cos jeszcze i, kiedy bedziesz jeszcze raz?
Roza bardzo, bardzo ladna, pozwolisz ze bede sie o jej fotki dopominac ?
gosika67 23:14, 24 mar 2017

Ela musisz mi koniecznie pokazać swoje nabytki.
Ja mam 20 arów działki, na której stoi dom i II połowa to ogród owocowy, rosną tam sosny, tuje, świerki i drzewa owocowe.
gosika67 23:17, 24 mar 2017

Zdjęcie zrobione z mostku w ub.r., dużo ludzi aż strach aby Cię nie zepchnęli.
W tym roku też planuję zwiedzanie. Widoki przepiękne.
Różę będę chętnie pokazywać. Pozdrawiam.
gosika67 23:19, 24 mar 2017

Ela jestem ciekawa tych iglaków. Dzisiaj byłam na rynku i ludzie kupowali chyba sadzonki choinek , takie małe z korzeniami po złotówce. Może na obsadzanie działek.
07:19, 25 mar 2017
Pobudka Ja już na nogach
I żyję po wczorajszych iglakach

Gdzie taki piękny zamek? Gdzieś koło Jacka?

Co tam masz dziś w planie w ogródku?
gosika67 07:26, 25 mar 2017

Witam dziś postarałam się wcześnie wstać. Znajomy rano przywiózł mi zdobyczne drewniane krzesła, będę je malować na biało, kupię poduszki i będą jak nowe.

Kasiek-Bawarko różyczka specjalnie dla Ciebie, zdjęcia z ub.r.

07:33, 25 mar 2017
gosika67 napisał(a)
Ania z Radości wychodzą irysy od Ciebie, już galante, trawy co mama posiała nie widać, długo trzeba czekać? Bez masz piękny, przyjadę go podziwić.
Na targu mieli dużo bratków , stokrotek.Goździki też były ale drogie, poczekam jak będą tańsze.Pokaż jutro swoje iglaczki co tam przy nich robiłaś.
Dorota dzwoniła jeszcze mają malowanie.Ja też latem muszę się wziąć za porządki w domu. Róże posadziłam ale 4 sztuki. Wyrywałam dziś pod ścianą od garażu barwinek bo był suchy, pewnie zmarzł
Potem kupię jeszcze gazanie, bo kwitną długo do listopada.Dostałam wiadomość,że będzie przesyłka z następnymi roślinami.

Irysy szybko Ci wyszły,moje wsadzone do gruntu bo już miejsca na parapecie w werandzie nie miałam bo pomidory i inne zasiewy tam usadowione.
Ciekawe co to za irysy z cebulek sadzone wiosną Zobaczymy
Dziś będę pikować pomidorki ale to wieczorem.
Na trawki trochę trzeba poczekać.Dziś u mnie pierwsze źdźbło się pokazało rozplenicy 'Villosum'.
Bez czarny kup bo to taki rodzyneczek z prawie czarnymi liśćmi.I ładnie kwitnie na różowo
Jeszcze nie sadziłam w donice wiosennych kwiatów.Posadziłam rozchodniki w nie.
Jedynie będę miała wolne donice świąteczne
Barwinek mogłaś przyciąć na krótko,on ładnie się zbiera po przycięciu.
Przywiozłam z Niemiec biało-zielony kwitnący na niebieski,dużo wyższy jak te co mamy i też przymarzł,obcięłam go przy samej ziemi.
I co decydujesz się na magnolie i derenie kousa?
Jak wczoraj przycinałam iglaki to wypatrzyłam kilka sadzonek rozplenic 'Moudry' i 'Hameln'. Chcesz? Miałabyś już gotowe do posadzenia.
Malowanie też nas czeka.I jak pomyślę...
07:35, 25 mar 2017
Wstałaś
Czyli działamy
Pokaż te zdobyczne krzesełka

Jeszcze Donię trzeba obudzić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies