makadamia
08:30, 10 lut 2017
Aniu, wiem, że już byś chciała myśleć, co posadzić na tej łezce, ale jeszcze Cię pomęczę. Najpierw muszę mieć w głowie ogólny plan, dopiero potem mogę myśleć nad poszczególnymi rabatami. Tak mam i nie umiem inaczej
Z tymi brabantami jest problem, bo rosną na samym środku, jak pryszcz na czubku nosa
a za duże już są, żeby je przenosić.
Trzeba je w takim razie jakoś oswoić.
Można tak:
Tam na rogu, między brabantami jest taka dziura - jakby ją poszerzyć i zrobić pergolę z powojnikami albo różami?
i puścić tam ścieżkę (to szare) między nasadzeniami? Mogłaby iść aż przez łezkę i pod drzewem można by było zrobić coś takiego.
Ale tych rabat jest strasznie dużo. Chyba za dużo, więc może coś takiego:
Tylko sam róg trzeba byłoby uciąć, bo za bardzo wystaje. Może dwie narożne tuje dalibyście radę przenieść?
Jak będziemy wiedzieć, jak linia rabaty ma iść, to będziemy mogli planować na niej nasadzenia
Czy któraś z tych wersji Ci pasuje?

Z tymi brabantami jest problem, bo rosną na samym środku, jak pryszcz na czubku nosa

Trzeba je w takim razie jakoś oswoić.
Można tak:
Tam na rogu, między brabantami jest taka dziura - jakby ją poszerzyć i zrobić pergolę z powojnikami albo różami?
i puścić tam ścieżkę (to szare) między nasadzeniami? Mogłaby iść aż przez łezkę i pod drzewem można by było zrobić coś takiego.
Ale tych rabat jest strasznie dużo. Chyba za dużo, więc może coś takiego:
Tylko sam róg trzeba byłoby uciąć, bo za bardzo wystaje. Może dwie narożne tuje dalibyście radę przenieść?
Jak będziemy wiedzieć, jak linia rabaty ma iść, to będziemy mogli planować na niej nasadzenia

Czy któraś z tych wersji Ci pasuje?