Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

Kasiolaaa 05:55, 11 lis 2019

Aurelko masz racje jesien jest niebezpieczna pomysly kłebia sie w naszych glowach ja juz tez wymyślam gdzie co jak przerobic bo co roku inną wene mam juz mysle o super jest a za rok zmiana cos wywale zmienie tak jak na poczatku robienia ogrodu kupowalam bez zaplanowania to taka roslinka to taka tak teraz powoli je oddaje sąsiadowi bo mi nie pasuja w ogrodzie i tak chyba co roku juz bedzie zmiany zmiany zmiany ♥️
Kasiolaaa 05:56, 11 lis 2019

Pozdrawiamy♥️ to od mojego synka kazal tak napisachehe
KasiaBawaria 11:09, 11 lis 2019

Skad ja to znam wlasnie siedze i mysle, gdzie na ostatnia chwile jeszcze cebulowe dosadzic. Byliny dosadzalam we wrzesniu jeszcze
Aurelllia 11:56, 11 lis 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Pozdrawiamy♥️ to od mojego synka kazal tak napisachehe

Wzajemnie Kasiu
Aurelllia 11:58, 11 lis 2019

KasiaBawaria napisał(a)
Skad ja to znam wlasnie siedze i mysle, gdzie na ostatnia chwile jeszcze cebulowe dosadzic. Byliny dosadzalam we wrzesniu jeszcze

Mi już tylko hiacynty zostały z cebulowych, myślałam, że nic już nie mam otworzyłam jedna moja skrytkę w garażu a tu niespodzianka jeszcze hiacynty.... hahahah
Kasiolaaa 12:16, 11 lis 2019

Hiacynty tez sa piekne i pachnace jednak ja juz ich nie sadze bo wyrosna piekne grube i sie pokladają okropnie
Aurelllia 16:18, 11 lis 2019

Pokładają to raz a dwa strasznie drobnieją im cebulki, bo się dzielą, jak tulipany i z roku na rok sa coraz mniejsze
AnnaMS 17:02, 11 lis 2019

Witaj Aurelio w tym roku poszalałaś, super Piękne rabaty, trawnika ubywa, plany na kolejne rabaty ... podziwiam i zazdroszczę miejsca
Mój ogródek malutki, zawsze powtarzam, że nie mam już gdzie wcisnąć roślinek a tu niespodzianka - podliczyłam ilość doniczek zakupionych w tym roku : 130szt. !!! Kurcze, jak to możliwe ... i jeszcze plus rośliny dostane, przywleczone ...
Kobieta potrafi Twoje rabaty też są pojemne, a ile trawnika ...
Twój zapał i pracowitość jest do pozazdroszczenia Pewnie pomysłów masz masę, dobrze że mamy jesień, czas odpocząć
Zana 17:08, 11 lis 2019

Aurelllia napisał(a)
Powiem wam, że dla mnie okres jesienno-zimowy jest niebezpieczny, bo w wolnych chwilach to ja tylko siedzę i dumam jak powiększyć rabaty, żeby jeszcze bardziej zagęścić ogród i co w tych nowych miejscach posadzić - jakie chciejstwa

Nie jesteś sama z takim dumaniem
Aurelllia 18:06, 11 lis 2019

Aniu 130 donic poszalałaś
Już sobie opracowałam z czym na wiosnę ruszam Na pewno powiększam ten nibyskalniak przy domu - może zrobię z niego dużą bylinową bez kamieni
Bo jak pousuwałam obrzeża z rabat to bez nich lepiej to wygląda z samym kancikiem z trawy