Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Gardenarium 21:15, 14 sie 2011

Anula, czkałam aż wkleisz pierwsza, ale już nie mogłam się doczekać

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:17, 14 sie 2011

Debata dotyczyła warzywnika, gdzie dla niego znaleźć miejsce. Wicio zaproponował wielką skrzynię, za tarasem. może i miał dobry pomysł, bo to miejsce jest słoneczne i nie wykorzystane???

Instagram Ogrodowiska
an_tre 21:18, 14 sie 2011

anula_wn napisał(a)

mogłabym nazwać ten wątek MÓJ PIĘKNY OGRÓD! ale taki już jest
niemniej jestem szczęśliwą posiadaczką swojego małego raju, który sprawia mi tyle radości

Anula cudowny zakątek z przyjemnością zawsze do ciebie wracam i śledzę przemiany jakich dokonujesz pod czujnym i doświadczonym okiem Danusi milutko pozdrawiam was obie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anula_wn 21:20, 14 sie 2011

diękuję Aniom ciurkadełko cyknę jutro !
tak, pomoc Danusi jest nieoceniona!!!

a warzywniak, mini, muszę mieć, choć trudno o miejsce dla niego, więc to zaproponowane dzisiaj wydaje się idelane!
monteverde 21:26, 14 sie 2011

ale fajnie Danusia z Witkiem załapali się na kiełbaski, milo spędziliście czas, ale ten ogród Aniu teraz jest super, a ta Limelight przepiękna, a jak ładnie wyeksponowana na tle tych tuj ciurkadełko też na dobrym miejscu stoi, a warzywniak na podwyższeniu super pomysł, w każdym ogrodzie powinien być, kto to widział,żeby po pietruszkę czy koper do sklepu latać Pięknie Aniu , nowa rabatka też, a co rośnie po obu stronach Limelight, takie lekko wrzosowe?
anula_wn 21:34, 14 sie 2011

dziękuję Aniu!
wiem, że warzywka potrzebne, ale mój ogród taki bardziej rekreacyjny miał być...no i nie wiem gdzie te warzywka miałyby być...no ale będą, za tarasem, ale będą ! w przyszłym roku

a po obu stronach hortensji jest śliwa czereśniowa (szczepiona na pniu, a po drugiej stronie zwykła)
Sebek 21:38, 14 sie 2011

Ale fajnie macie z takimi ogniskami
Rabatka będzie na pewno ciekawa - już jest fajnie
Gardenarium 21:42, 14 sie 2011

Aniu ten warzywnik to może być hit. Ja bym go nazwała ogródek kuchenny.Mam napisany atykuł o ogródkach kuchennych, tylko czekam na publikację w nowej gazecie...jak ukaże się to u nas też i wtedy obejrzysz galerię zdjęciową.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:43, 14 sie 2011

Warzywa i kwiaty oraz zioła, posadzone wzorami niczym w ogrodzie francuskim Hicior

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 21:44, 14 sie 2011

czekam zatem
może jak pięknie zrobię to wykorzystasz kiedyś fotki Danusiu ....?