Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Neska 23:41, 06 gru 2011

Ewa 07:51, 07 gru 2011

ola 18:19, 12 gru 2011

Dziekuję za wizytę w moich skromnych progach i miłe słowa. Przeszłam przez Twój mały raj na ziemi (niestety nie dałam rady ogarnąć wszytkich postów-nie potrafię długo czytać na komputerze, chyba muszę iść do okulisty), jest bardzo zielono, kolorowo i gustownie, piękny ,duży taras, śliczny kącić wypoczynkowy, no i strasznie zazdroszczę SĄSIADKI. Pozdrawiam.
Neska 20:53, 12 gru 2011

ola napisał(a)
Dziekuję za wizytę w moich skromnych progach i miłe słowa. Przeszłam przez Twój mały raj na ziemi (niestety nie dałam rady ogarnąć wszytkich postów-nie potrafię długo czytać na komputerze, chyba muszę iść do okulisty), jest bardzo zielono, kolorowo i gustownie, piękny ,duży taras, śliczny kącić wypoczynkowy, no i strasznie zazdroszczę SĄSIADKI. Pozdrawiam.

Moim marzeniem jest mieć wszystkie takie sąsiadki jak Danusia, Anula i Kasia z Wiesią. Super sąsiedzką rodzinkę macie.
anula_wn 21:03, 12 gru 2011

Neska, Ewa - dziękuję z opóźnieniem za mikołajkowe odwiedziny

Olu dziękuję za wizytę! tak, Danusia tak blisko to prawdziwe szczęście
prawda Nesko ? nie ma nic lepszego niż cudne sąsiedztwo
monteverde 01:27, 13 gru 2011

anula_wn 18:46, 13 gru 2011

anula_wn 11:58, 20 gru 2011

Kochani ! w ten niezwykły czas oczekiwania na najpiękniejsze święta, życzę wszystkim by był to czas radosny . Byście spędzili te święta wśród ludzi najbliższych Waszym sercom , otuleni życzliwością, miłością, wśród gwaru najmniejszych, przy dźwiękach kolęd, zatopieni w rodzinne opowieści i wspólne kolędowanie.... Niech magia tych kilku niezwykłych dni trwa i nie opuszcza Was przez wszystkie dni Nowego 2012 Roku !
hanka_andrus 22:50, 20 gru 2011

Za życzenia serdecznie dziękuję!
Tobie również życzę udanych wojaży w rodzinne progi na mamusine pierogi!
Franiowi wiele prezentów pod choinką,a Wam miłości wzajemnej jak najdłużej ,byście mogli przeżywać jeszcze wiele szczęśliwych chwil!
Wesołych Świąt!
an_tre 15:06, 21 gru 2011

Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Aniu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies