Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 09:48, 29 lis 2011

No nic się nie ukryje, skoro tak JAWNIE spiskowałyśmy

Neska, ile Wy już jesteście w tym szpitalu? współczuję Ci bardzo ! to męczące i stresujące.....
dziecko pewnie też już wymęczone..... ale na święta będzie zdrów jak ryba
Bogdzia 10:03, 29 lis 2011

Oj widzę że faktycznie chcecie sobie urządzic mały raj na ziemi.
Neska 15:32, 29 lis 2011

anula_wn napisał(a)
No nic się nie ukryje, skoro tak JAWNIE spiskowałyśmy

Neska, ile Wy już jesteście w tym szpitalu? współczuję Ci bardzo ! to męczące i stresujące.....
dziecko pewnie też już wymęczone..... ale na święta będzie zdrów jak ryba

Od poniedziałku 21 listopada. Ja jestem z dwójką Anula. Z Zosią przyszłam 21, Paweł dołączył 22. Jestem już zmęczona i dzieci też mają dość.
Bogdzia 20:48, 29 lis 2011

Pobyt z dziecmi w szpitalu to bardzo stresujące doświadczenie,ale dobrze że masz chociaż łóżko do spania . Moja siostra przez miesiąc pobytu spała na ziemi na materacu w wąskim przejściu między łóżkami i pielęgniarki i chorzy chodzili jej po głowie przechodząc do ubikacji. Musiała cały czas byc sama bo mąż nie żyje a nikomu innemu nie pozwolili zostac. Tragedia.
anula_wn 21:22, 29 lis 2011

oj tak! ja też byłam w szpitalu z moim wówczas 1.5 rocznym synkiem i spałam na podłodze.... miedzy łóżkami- dokładnie jak piszesz Bogdzia. Sala była (!) 10 osobowa !!! 10 dzieciaków i tyleż samo opiekunów - KOSZMAR!!!
Bogdzia 22:26, 29 lis 2011

Dobrze że Neska może się przespac wygodnie to jest w zupełnie innej kondycji mimo tego zmartwienia jakim jest choroba i pobyt w szpitalu. Miejmy nadzieję że juz niedługo wyjdzie.
Neska 22:42, 29 lis 2011

Anula 20 osób na sali. To jakiś koszmar. Ja jestem na sali sama z dziećmi. Nasz szpital jest nowy. Dlatego takie super warunki. Broń Boże nie narzekam, nie pcham się na siłę do domu. Jak będzie można to nas wypuszczą. Tylko stresuje mnie trochę ta sytuacja. Zresztą kto nie stresuje się pobytem w szpitalu. Dobrze, że mogę na Ogrodowisko zajrzeć. Fajnie, że jesteście.
anula_wn 22:52, 29 lis 2011

oj tak, fajnie, że Jesteś z nami
dzieciaczki niech wyzdrowieją i już będzie wszystko dobrze!
niestety , dla rodzica nawet najmniejsza choroba dziecka to stres, a codopiero szptal.....

to moje wspomnienie szpitala okraszone jeszcze jest toną zabawek, komputerów i gadająch głośno mam! myślałam , ze zwariuję ! (ja, która kocha ciszę i spokój)ponadto dzieci były z róznymi chorobami (zakaźnymi) i się od siebie zarażały.... brrrr, nie chcę już o tym myśleć !

zdrowiejcie i wracajcie do domku Neska!!!
Neska 22:57, 29 lis 2011

anula_wn napisał(a)
oj tak, fajnie, że Jesteś z nami
dzieciaczki niech wyzdrowieją i już będzie wszystko dobrze!
niestety , dla rodzica nawet najmniejsza choroba dziecka to stres, a codopiero szptal.....

to moje wspomnienie szpitala okraszone jeszcze jest toną zabawek, komputerów i gadająch głośno mam! myślałam , ze zwariuję ! (ja, która kocha ciszę i spokój)ponadto dzieci były z róznymi chorobami (zakaźnymi) i się od siebie zarażały.... brrrr, nie chcę już o tym myśleć !

zdrowiejcie i wracajcie do domku Neska!!!

monteverde 00:52, 30 lis 2011