Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

GabiK 09:49, 30 lis 2011

My byliśmy z Laurką przez tydzień w szpitalu w zeszłe wakacje. W dwa dni dostała ciężkiego zapalenia płuc. Na szczęście byliśmy przez 3 dni sami na 4 osobowej sali, a przez pozostały czas we 2. Podłogi dużo, kupiliśmy dmuchany materac i wygodnie było.
A rodzice w izolatkach na takich materiałowych leżakach spali.
anula_wn 10:59, 30 lis 2011

no tak, temat przykry, więc aby go zmienic pochwalę się, że zrobiłam wczoraj 2 wieńce adwentowe z lekkim poślizgiem, bo adwent zaczął się 4 dni temu..... niestety popsuł mi się aparat, ale zrobię innym (marnotą, ale się pochwalę ) zabawę miałam jak nie wiem, ale za to sterta prasowania nie ruszona.... no ale mam ładnie w domku jeszcze tylko wieniec na drzwi świąteczny !
anula_wn 11:56, 30 lis 2011

Pwl napisał(a)
Anula, świetne projekty jesteś pani zawodowiec w tym temacie! Mogę życzyć
pomyślnej realizacji i przede wszystkim sprzyjającej aury wiosną i przez całe lato.
Też oglądałem Stuart'a-Smith'a (z podziwem!) , na mnie zrobiły wrażenie kolumnowe
cisy, świetnie górujące nad twórczym "nieładem".

Paweł, przepraszam nie odpowiedziałam Ci wcześniej....
faktycznie te ogrody są niesamowite, jest się czym inspirowac! tylko człowiek powinien sobie wszystko najpierw poukładac w głowie, bo ja ciągle , niestety, odczuwam jakiś mały mętlik i nie wiem czego chcę... boję się aby nie przesadzic (w końcu lepszy niedosyt niż przesyt )
Pwl 14:46, 30 lis 2011

anula_wn napisał(a)

Anula, świetne projekty jesteś pani zawodowiec w tym temacie! Mogę życzyć
pomyślnej realizacji i przede wszystkim sprzyjającej aury wiosną i przez całe lato.
Też oglądałem Stuart'a-Smith'a (z podziwem!) , na mnie zrobiły wrażenie kolumnowe
cisy, świetnie górujące nad twórczym "nieładem".

Paweł, przepraszam nie odpowiedziałam Ci wcześniej....
faktycznie te ogrody są niesamowite, jest się czym inspirowac! tylko człowiek powinien sobie wszystko najpierw poukładac w głowie, bo ja ciągle , niestety, odczuwam jakiś mały mętlik i nie wiem czego chcę... boję się aby nie przesadzic (w końcu lepszy niedosyt niż przesyt )

noemi 23:24, 30 lis 2011

Anula podsyłam Ci linka ... bardzo fajne projekty... dużo wody w ogrodzie , nawet na tarasach , śliczne ...

http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/431/1/recent_project_1

to co pokazałaś w swoim projekcie i u Stuart'a-Smith z tym przejściem przez wodę bomba!! właśnie zastanawiałam się gdzie będzie przejście na ławeczkę a tu proszę, taki myk, rewelacja! życzę powodzenia w realizacji , bo plany masz pierwsza klasa!!! Nie wyczuwam , że nie wiesz czego chcesz Będzie superowo!
anula_wn 11:00, 01 gru 2011

NOEMI, jak mogłaś !!! miałam pracować, a siedzę i gapię się na te projekty..... super są !
dzięki wielkie kochana, fantastyczny link , proszę o więcej oczywiście
ja jeszcze pooglądam więcej to zaraz znów przewalę projekt, a potem ogród, hehe

noemi 11:10, 01 gru 2011

Ja to Sebek pisze " oj tam , oj tam "
Neska 17:31, 01 gru 2011

anula_wn napisał(a)
no tak, temat przykry, więc aby go zmienic pochwalę się, że zrobiłam wczoraj 2 wieńce adwentowe z lekkim poślizgiem, bo adwent zaczął się 4 dni temu..... niestety popsuł mi się aparat, ale zrobię innym (marnotą, ale się pochwalę ) zabawę miałam jak nie wiem, ale za to sterta prasowania nie ruszona.... no ale mam ładnie w domku jeszcze tylko wieniec na drzwi świąteczny !

Pokaż pokaż.
Wróciliśmy do domku. U mnie zobacz moje gwiazdki robione w szpitalu.
Zaczynam czuć zbliżające się święta.
anula_wn 17:44, 01 gru 2011

Kasiu, popsuł mi się aparat ale zrobiłam "głupkiem" tylko nie mam jak wgrać.... może w poniedziałek-, chyba, że kupię jutro to coś do przegrywania
zaraz zaglądam do Ciebie !
Neska 17:56, 01 gru 2011

anula_wn napisał(a)
Kasiu, popsuł mi się aparat ale zrobiłam "głupkiem" ale nie mam jak wgrać.... może w poniedziałek, chyba, że kupię jutro to coś do przegrywania
zaraz zaglądam do Ciebie !

Ok, będę czekać.