Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 20:11, 29 mar 2012

hehe, widać mamy ten sam film Aniu
chyba wrócę do fotografowania chmur
an_tre 20:14, 29 mar 2012

anula_wn napisał(a)
hehe, widać mamy ten sam film Aniu
chyba wrócę do fotografowania chmur
niech on jednak będzie pogodniejszy i żeby chmurki były weselsze
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bogumila 20:22, 29 mar 2012

Dokupujemy roślinki i ciągle je upychamy.Kupiłam podobne i też będę je wciskać,na razie siedzą w donicach w piwnicy i czekają na przeprowadzkę na rabaty.Ładne zakupy.
Ania 23:10, 29 mar 2012

Jakie piękne wrzośce, krokusiki też urocze , a moje chyba nornice zjadły Fajnie tak wiosennie u Ciebie Aniu. Pozdrawiam
Lena 07:00, 30 mar 2012

Anulka metamorfoza domku wyszła rewelacyjnie - czerń i biel to moje kolory jeśli chodzi o dach i elewację
Prosto,elegancko -ponadczasowo
Ogród dopełnia całości - spokój i harmonia
Martek 09:39, 30 mar 2012

Anula zawilce jak się nie mylę moczy się przed posadzeniem,a frezje różnie z nimi czasami cebulki nie są dojrzałe do kwitnienia .To tak,żebyś nie zastanawiała się czemu masz dziurkę pustą na rabacie.Oczywiście trafiają się pełnowartościowe egzemplarze
Martek 09:41, 30 mar 2012

Co do prośby,mam zepsutą myszkę tam gdzie mam zdjęcia ,ale dziękuję "zaryzykuję"pytaniem )))))
anula_wn 15:42, 30 mar 2012

an_tre , u mnie właśnie padał grad! teraz słoneczko, ale dość chłodno.... dość już mam chłodu

Bogusiu, ja będę wsadzać od razu w rabaty, to błąd?
każdy z nas chce piękniej i piękniej i obserwując widzi czego mu brakuje

Aniu cieszę się, że Cię widzę ! u mnie (tfu tfu) nie ma nornic i kretów, na szczęście jakoś wszystko pomału wschodzi

Lenko , też lubię klasykę i elegancję. Teraz szaleję z bylinami, mam nadzieję, że sobie nie zafunduję wiejsckiego ogródka

Marta , dziękuję za info, jeszcze tak wiele muszę się naumieć będę Cię męczyć, bo się nie znam na bylinach nic, a nic!
co do prośby to ślij co masz pytaj ! nie tłumacz się myszką popsutą........
andziulka 00:00, 31 mar 2012

anula_wn napisał(a)
dziękuję Aniu !

a ja czekam na ciepełko już mój M wyciągnął leżaczek, fotele czekają na tarasie - tylko wciąż za zimno aby usiąść z kawką ...., a podobno w weekend ma nawet śnieg padać

Masz śliczny tarasik Aniu w ten weekend będzie chyba za zimno posiedzieć z kawką , ale w święta będziesz delektować sie słoneczkiem
Pola 00:25, 31 mar 2012

Aniu wianuszek śliczności, ale ujeły mnie zdjęcia domu przed i po remoncie, niesamowita zmina ,,a tak wogóle bardzo podoba mi się twój ogródek, roślinki dokupione fajne, Ja też mam problem z kolorami i też wybieram ostrożnie