Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

hanka_andrus 19:11, 15 kwi 2012

Też będę przesadzała horti! A mówią: Nie przesadzaj,bo doniczek zabraknie!
anula_wn 20:31, 15 kwi 2012

Polu, Ania ma rację.... nie da się posiedzieć - zawsze coś wymyślimy ! my ogrodnicy nie lubimy bezczynności

Justi, tak, niedziela to zawsze dzień odpoczynku , dzień dla rodziny i przyjaciół. Dzisiaj było rodzinnie : basen z moimi chłopakami (ja z masażem zbolałych plecków), potem obiadek "na mieście", krótki spacer po starówce, bo ciągle padało i koncert muzyki klasycznej teraz winko z mężem, bo młody już śpi

Aiu (anna_studio) latem będzie więcej czasu na siedzenie no wiosną tak już jest, że nie wiadomo w co łapki włożyć .....

Dzidka, dziękuję za odwiedzinki ! co do przesadzania to staram się już nie szaleć, ale ponieważ RH w zeszłym roku poszalały, to miejsca dla biednej pinky whinky zrobiło się mało ale ja kazdy ruch zapisuję w kajeciku - co sadzę i gdzie, kiedy nawożę itd. , no pamięć już nie ta....

Weronko, dziękuję !!! pozdrawiam ciepło. TWój ogród to niedościgniony wzór !

Paweł , nie jest tak źle dopiero 2 raz zmieniła miejsce ale tu jej będzie na pewno lepiej ! do czasu aż stwierdzę, że jej tam źle

Haniu, no czasem trzeba, cóż zrobić ! ja wczoraj wsadziłam niezłą baterię patyków limelight (mam przedszkole , hehe) zobaczymy ile z nich dotrwa do podstawówki

anula_wn 20:33, 15 kwi 2012

Pozdrawiam wszystkich cieplutko i pędzę do męża, bo w tygodniu znów nie będzie czasu na przytulanie
Pola 20:37, 15 kwi 2012

No właśnie posiedzę tylko wtedy jak mam gości bo nie wypada ich zostawiać i kopaczką do ogrodu uciekać, dzisiaj deszcz padał cały dzień więc kolejne zakupki przytaszczyłam do domu. A przed chwilką zakończyła się dyskusja u mnie i Irenki na temat źle posadzonych rh i miałam doła więc co wtedy robią ogrodniczki hihihi lecą po zakupy
andziulka 20:45, 15 kwi 2012

Anula, sporo pracy masz już za sobą U mnie też dziś leje, z rana było trochę słoneczka
Pozdrawiam cieplutko
Neska 22:09, 15 kwi 2012

U nas lało całą niedzielę.
justi 22:21, 15 kwi 2012

.....ależ romantyczna niedziela
anula_wn 11:38, 16 kwi 2012

jednym słowem wszędzie lało całą niedzielę
teraz też leje.....
z jednej strony fajnie, bo moja zwertykulowana trawa posypana saletrą szybciej się zregeneruje, ale z drugiej strony.... chcę słoneczko!

dziewczyny, pozdrawiam Was i miłego dzionka życzę
jotka 11:57, 16 kwi 2012

anula_wn napisał(a)
jednym słowem wszędzie lało całą niedzielę
teraz też leje.....
z jednej strony fajnie, bo moja zwertykulowana trawa posypana saletrą szybciej się zregeneruje, ale z drugiej strony.... chcę słoneczko!

dziewczyny, pozdrawiam Was i miłego dzionka życzę

Małe sprostowanko - u mnie wczoraj nie lało
Ja na działce byłam krótko (sprawy techniczne) i porobiłam kilka zdjęć (zapraszam do oglądania wiosny). Ale na kilku działkach widziałam skulonych, grubo ubranych ludzi, którzy grillowali pomimo chłodu. Widocznie uwierzyli w prognozę ...

pozdrawiam, żeby deszczyk ustąpił miejsca słoneczku, a rośliny zaczęły zachowywać się jak oszalałe
GabiK 17:13, 16 kwi 2012

Aniu, my w sobotę też pracowaliśmy całe popołudnie.
Teraz dużo pracy, ale potem będzie pięknie. Tylko gdzie ta wiosna? Już mam dosyć.