A masz juz wyrysowany pla nasadzeń w nowe miejsce?ciekawi mnie co tam będzie
Bogda, mam stare plany, bo zmniejszyło się ciurkadło, a powiększył taras (narysuję i wkleję), a mają być tam tylko hortensje i miskany, a pod lustrem b/z - choć pewnie dojdą jakieś kolory.....
Czy tu po prawej to Souther Comfort czy Caramel?bo mi juz się kićkaa taka z wielkimi liśćmi musze mieći jak długo ona w słonku u Ciebie jest?czy raczej w cieniu?
Mówisz miskanty i hortensje?w samotni tez tak chcę, plus brzózki za plecami-coby mi listki świergoliły i lawenda po obwodziechyba będzie dobrze?no wiesz, co?jutro lecę wyznaczać miejsce
masz rację , rozluźniło całkowicie atmosferę i ładnie rozjaśniło ciemny zakątek
dziękuję Sylwia też mi się podoba i czekam tylko aż one uuuurosną (bo mają być duże)
Aniu ja przpraszam ale odwrotnie do wszystkich napiszę.... Dodałabym bukszpany...... Zimą nie bedzie host i będzie łyso.... Może takie ciupeńkie kuleczki?????
Ale żebyś nie myślała, ze sądzę że nie jest pięknie. Teraz jest pieknie ale pomyśl co bedzie od listopada do końca kwietnia???
Czy tu po prawej to Souther Comfort czy Caramel?bo mi juz się kićkaa taka z wielkimi liśćmi musze mieći jak długo ona w słonku u Ciebie jest?czy raczej w cieniu?
Mówisz miskanty i hortensje?w samotni tez tak chcę, plus brzózki za plecami-coby mi listki świergoliły i lawenda po obwodziechyba będzie dobrze?no wiesz, co?jutro lecę wyznaczać miejsce
Bogda, tak to Souther Comfort , choć do zjazdu u Danusi myślałam, ze caramel....
tu słońca ma niewiele, po południu tylko, kolejne te same mam na rabacie z fotelami kubełkowymi.
myślę, że będzie cudnie, a jeśli dasz po obwodzie lawendę to Ci jeszcze motylki będą latać i pachnieć będzie cudnie, już to widzę !
Marzenko wiem, że będzie łyso , ale bukszpany już tam były i drażniło mnie to..... wiesz, tam obok są żurawki, tuje....będzie git
a jak nie - będę na wiosnę zmieniać, coby się nie nudzić....
rabata pod oknem kuchennym - wyznaczone już miejsce na taras, pomierzone , policzone i teraz ....... czekam (nie)cierpliwie na realizację
pod domem rosły już 2 hortensje Limelight, dosadziłam jeszcze 2 pod tujami (od strony Danusi) i 2 miskanty Morninglihgt
jak to podrośnie będzie cudnie !!! moja dolina hortensji...i szum wody....
i jeszcze jedno, jak widzicie...usunęłam (z trudem i pomocą M) berberysa.... będzie tam kula bukszpanowa lub cisowa
Ale bdzie ślicznie na tym tarasie!! Chyba zamiast tłuc kotlety będziesz leżeć na leżaczku!!
Marzenko wiem, że będzie łyso , ale bukszpany już tam były i drażniło mnie to..... wiesz, tam obok są żurawki, tuje....będzie git
a jak nie - będę na wiosnę zmieniać, coby się nie nudzić....