anula_wn
11:02, 06 lip 2012

oj Aniu......

Boćku, załóż wątek ze streszczeniami. Jest gazeta ze streszczeniami seriali, to zrób straszczenia Ogrodowiskowe. Bo jaj już naprawde nie daję rady. Wszędzie jestem już po dyskusji, w niektóre miejsce przestałam zaglądać, bo mnie zawaliły ilości powiadomień.
I u siebie nie mam już kiedy skrobać, zwłaszcze, że prace ciągle trwają popołudniami.
Nie... no jasne, że lepiej!
Przedtem z tymi bukszpanami było absolutnie, ale to absolutnie nie do przyjęcia.. !Nikt Ci nie chciał sprawiać przykrości, dlatego nic nie sugerowałyśmy, ale.. no ... dobrze, że w końcu doszłaś sama do właściwych wniosków...!
Ja tylko chciałam jeszcze złożyć wniosek o policzenie źdźbeł traw na ostatnim zdjęciu - bo zdaje się, że ta kępka z lewej ciutkę gęstsza jest... o jakieś 4 źdżbełka... no - może 5.... !... a to nad wyraz niestarannie wygląda!
Anulko... wszędzie wyglądały dobrzeAle Ty już chyba tak masz, że nie usiądziesz?... Możesz na ten przykład do mnie przyjechać - dostaniesz szpadelek, kilof (bo to narzędzie podstawowe przy sadzeniu) i do dzieła
BuziaczkiOgród jest piękny..... ale najpiękniejsza jest rabatka różana... mniam...