Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

gusiarz 09:35, 09 sty 2013

Aniu a co z twoim jaśminowcem? Czy on nie rośnie w rejonie działań? Będziesz go kasować?
Juzia 09:56, 09 sty 2013

Opcja ławeczki z przeskokiem nad wodą jest fajna, ale chyba przy tarasie ławka nie potrzebna?
Mi się ostatnia wersja najbardziej podoba!

A ławeczki z przeskokiem gdzie indziej wcisnąć się nie da?

Już się doczekać nie mogę.....ale będzie oglądania
Kondzio 10:39, 09 sty 2013

Mi się podobają wszystkie ale dalas do gowkowania teraz masz nauczka co za dużo to nie zdrowo
anula_wn 12:03, 09 sty 2013

Bocku, no to pomogłaś

a ja 'siem' nie mogę zdecydowac, ale chyba ten ostatni projekt ... taras będzie spory, ciurkadełko ze ścianą wodną do ogranięcia, a rośliniki poustawiam w donicach a jakbym jednak (!) zwlała beton (no nieee ja saaama....) to dosadzę coś obok, a co ! a limki już rosną i z pewnością w tym roku będzie już fajny efekt

Beatko
ja tez nie mogę się doczekac!!! a tu śnieg spadł ale jak zaplanuję to wiosną ruszam z kopyta!

Agnieszko,
jaśminowiec jest u dołu rysunku, poniżej tych kwadratowych kostek w trawce widac troszkę łuku
i zostaje !!! bo pięknie wysłania to miejsce od furtki więc mam szansę na samotnię tam

Justyna,
no tak myślę, że to fajnie wygląda (ten przeskok przez wodę) ale czy to praktyczne by było.... ?
czyli 3 wersja ! przegłosowane, zamykam posiedzenie

oj Kondziu, no mam za swoje, wiem, ale musiałam sprawdzic na papierze wszystkie opcje.... coby nie żałowac potem

pozdrawiam i dziękuję za pomoc !
Juzia 13:11, 09 sty 2013

Przegłosowane
Kondzio 13:56, 09 sty 2013

Ja bym zrobił tak aby nie było donic ze by nie było problemu z podlewaniem ani z przechowaniem na zimę
Joaska 14:27, 09 sty 2013

Witaj Aniu,
No plany mnie też sie podobają!!
Wersja trzecia najlepsza i widzę taka wybrana został
ALe będzie się działo na wiosnę!!

Kurcze, a jeszcze do niedawna człowiek żył w błogiej nieświadomości, że wkoło domu to w sumie trawniczek i ogrodzenie z tujek mu się podoba, jakiś tam dmuchany basen .... a tu znalazło się takie ogrodowisko i ..... co jeden ogród to ładniejszy, same cudne projekty, ściany wodne, wodogrzmoty, gabiony i cuda na kiju, no i jak tu żyć !!!
Ja przeciez nie mogę być gorsza i też takie chcę mieć u siebie!!!
Już nawet M nic nie mówi na moje ogrodowo ogrodowiskowe fanaberie
Pozdrawiam
gusiarz 14:41, 09 sty 2013

anula_wn napisał(a)

Agnieszko,
jaśminowiec jest u dołu rysunku, poniżej tych kwadratowych kostek w trawce widac troszkę łuku
i zostaje !!! bo pięknie wysłania to miejsce od furtki więc mam szansę na samotnię tam

Oj fajne takie miejsce samotnia! Ja mam dwa jaśminowce ale małe są jeszcze i nie kwitły w ubiegłym roku. A u Ciebie Aniu jak z jego kwitnieniem - o ile dobrze pamiętam, też chyba nie bardzo? Ja moje będę kulkować po "ewentualnym" kwitnieniu. Pozdrawiam cieplutko
Neska 19:54, 09 sty 2013

anula_wn napisał(a)

Anulka te Twoje szkice "na szybko" powalają. To jak wyglądają te, których nie robisz na szybko.

Neska, no sęk w tym, że ja teraz ręcznie nic nie rbię, więc te rysynki sa marne

To ja chcę tak marnie rysować. Ja mogę robić wszelkie rękodzieła, ale mój rysunek to nie jest mistrzostwo świata niestety.
Sebek 20:20, 09 sty 2013

Skoro już po głosowaniu to siem tylko rysunkami pozachfycam