anula_wn
20:47, 09 sty 2013

Justyna 
Kondziu, wiem, najlepiej by tak było! no ale to jako opcja dodatkowa
dookoła będzie sporo roślin. Zostawię miejsce i jak będzie już taras, będę myśleć o nasadzeniach
Joasiu, pamiętam siebie na początku zakładania ogrodu....wpadałam w zachwyt nad wszystkim! nie wiedziałam do końca czego chcę..... ogarnięcie było ponad moje siły, ale teraz już mam uporządkowane w głowie
o tyle o ile, bo jak trafię na coś ładnego, jak ten link co Ci podesłałam (od Myszorka) to znów potrafię zgłupieć.... 
ale dobrze, że ogrody pięknieją dzięki takiemu przykładowi jak Ogrdowosko ! ludziom jest duuuuużo łatwiej
Agnieszko, mój jaśminowiec po cięciu nie kwitł
z roku na rok jest lepiej, więc liczę na to, że w tym roku jego zapach będzie się niósł po okolicy....
Neska, no a ja nie zrobię takiego rękodzieła jak Ty ! bo mnie sz.... trafi
nie mam cierpliwości, ale ponieważ rysuję "od wieków" to jakoś mi wychodzi (choć miałam długą przerwę odkąd są komputery, hehe)
Sebek, no to się wymigałeś od głosowania !

Kondziu, wiem, najlepiej by tak było! no ale to jako opcja dodatkowa

dookoła będzie sporo roślin. Zostawię miejsce i jak będzie już taras, będę myśleć o nasadzeniach

Joasiu, pamiętam siebie na początku zakładania ogrodu....wpadałam w zachwyt nad wszystkim! nie wiedziałam do końca czego chcę..... ogarnięcie było ponad moje siły, ale teraz już mam uporządkowane w głowie

ale dobrze, że ogrody pięknieją dzięki takiemu przykładowi jak Ogrdowosko ! ludziom jest duuuuużo łatwiej

Agnieszko, mój jaśminowiec po cięciu nie kwitł

Neska, no a ja nie zrobię takiego rękodzieła jak Ty ! bo mnie sz.... trafi

Sebek, no to się wymigałeś od głosowania !