Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Daneczka69 15:23, 08 sty 2013

kaisog1 napisał(a)

Przepraszam, że się "wtrancam" ale mnie się podoba najbardziej ta właśnie wersja, jest tu taki... ład i spokój... symetria... uporządkowane linie... wszystko wydaje się być na swoim miejscu... uważam, że dobrze wypoczywałoby się w takich okolicznościach przyrody, jeśli komuś zależałoby na wyciszeniu się...
to tyle moim zdaniem

Wszystkiego miłego Anulko
gusiarz 15:35, 08 sty 2013

Aniu - piękne te twoje szybkie projekty... No i zżera mnie, że n ie mam takiego talentu... buuuu. Ale u Ciebie będzie cudnie - pozdrawiam
Gabrysia_ 15:40, 08 sty 2013

Dzięki Aniu... za odpowiedz o drewno
Projekt super! Gratuluje talentu,no ale jak się ma taka sąsiadkę to troszkę zobowiązuje
monteverde 15:41, 08 sty 2013

A ja obejrzę jak wszystko będzie gotowe pozdrawiam Anula
Urszulla 15:51, 08 sty 2013

Daneczka69 napisał(a)

Przepraszam, że się "wtrancam" ale mnie się podoba najbardziej ta właśnie wersja, jest tu taki... ład i spokój... symetria... uporządkowane linie... wszystko wydaje się być na swoim miejscu... uważam, że dobrze wypoczywałoby się w takich okolicznościach przyrody, jeśli komuś zależałoby na wyciszeniu się...
to tyle moim zdaniem

Wszystkiego miłego Anulko

Mi też
ciekawe który wybrałaby Danusia
Milka 16:02, 08 sty 2013

zapewne szefowa wkroczy z opinią i się dowiemy
anula_wn 18:54, 08 sty 2013

ojoj ! nie było mnie 'kwilkę' , a tu burza mózgów !

zgadzam się Gosiu, na cholerę..... ale musiałam sparwdzić różne możliwości i mam za swoje!

Magnolia
, mnie też się podoba ta kostka (prostokąt) z przodu. Bukszpan i hosty, a po środku "dżewo" ładne, niezwykłe (dżewo) jedyny minus.... tam czasem z dachu leci śnieg - jeśli jest oczywiście

Daneczko, Urszulo
- tylko się boję czy nie za grzecznie tu.... w tym projekcie
ale jak zamiast cisów byłyby trawy byłoby zwiewnie albo niski bukszpan i taen prostokąt z ostatniej wersji....

Monteverde
, ale się 'wykpiłaś' kochana może i ja poczekam, hehe....

Gabrysiu
- sąsiedztwo zobowiązuje, fakt, nie mogę mieć byle jak (!) , ale talent, jakiś tam, mam od dziecka

Agnieszko
- nie ma co zazdroscić, bo Ty masz pewnie talent, którego ja nie mam..... taki lajf....

Irenko
, lepiej nie, bo wszystko będę musiała zmieniać
anula_wn 18:54, 08 sty 2013

zaraz Was poczytam tylko młodego wykąpię !
a projekty leżą..... ehhhh
bociek 19:03, 08 sty 2013

A ja nie fiem, bo mi sie wszystkie podobuja... Osiolkowi w zloby dano....

beta 09:06, 09 sty 2013

Anula jakie plany u ciebie...fiu...fiu......bede kibicować bom ciekawa bardzo powiem tylko, że wszystkie wersje są ciekawe, ale ta ostatnia chyba najbardziej mi sie podoba

i jeżeli jest to projekcik robiony na szybko, to jesteś mega uzdolniona Dziewczyno

buziam