kiedyś miałam Marta ale dziękuję !
wiesz, muszę sobie unaocznic czego chcę, ale nie jestem przekonana do końca czy to jest to....
jeszcze myślę, jeszcze do wiosny czas!
Anula witam
Pozwól ,że przycupne na chwilkę na letnim tarasie
( bo wtedy ciepło i słońce swieci)
Pięknie się ogród zmienia,podoba mi się ściana wykończona drewnem, i teraz pytanie jakie to drewno,być może pisało!
Pozdrawiam poniedziałkowo
Wspaniałe projekty...ładnie to rysujesz.
....Rh Ci choruje bo ma zbyt mało kwaśną ziemię???? niektórzy właśnie mi polecali żeby Rh z horti nie łączyć.....chociaż u Ciebie wygląda to wspaniale.
a przy studni jednak cisy....ja też mam takie utrapienie
Gabrysiu, witaj !
zapraszam na tarasik faktycznie latem przyjemniej
ogród się zmienia, to fakt, teraz najbardziej mnie cieszy, że dojrzewa ! widzę róznicę (jak patrzę na zdjęcia) rośliny urosły, zagęściły się, nie wiedziałam, że to tak szybko będzie...
a drewno na garażu to sosna syberyjska, tylko pobejcowana!
Ula, dziękuję !
Rh choruje, bo je ...przesadzałam, może coś źle zrobiłam....? a może choruje , bo coś mu jest , a ja nie zauważyłam co
ziemię raczej ma kwaśną, bo podsypuję torfem, no i nawożę. A hortensja tylko tam jedna.... limka w roku
och ta studnia to mi sen z powiek spędza ! M mnie oskalpuje, bo kazałam robic okrągłą pokrywę, a teraz chcę kwadratową i cisy zostają ! tzn, dopiero posadzę !
Irenko ! kibicuj i tzrymaj kciuki, bo mi to baaardzo potrzebnne !
Ciągle dumam czy ostateczny projekt jest ok.... nawet naszkicowałam nowy, z większym tarsem i bez ekranu z cisa...sama już nie wiem...