Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Magda70 21:47, 04 mar 2013

Ojej...ależ tu się dzieje...Istne szaleństwo ogrodowe
Ogród gotowy do wiosny
ana_art 21:52, 04 mar 2013

Tess napisał(a)
Ależ ja to rozumiem Nie musicie mi tłumaczyć. Moje dzieciaki do przedszkola nie chodziły, siedziałam z nimi w domu.
Z wyboru. Ale po kilku latach miałam tak dość, że... nie ma takich cenzuralnych słów, by to opisać
Tylko, że tak jak wówczas chciałam czegoś innego, tak i teraz chcę ego, czego nie mam
ech nic nowego, zawsze tak jest
adom1206 21:55, 04 mar 2013

To ja byłam lepsza.Młody po urodzeniu był taki dobry że po pół roku dla równowagi psychicznej do pracy wróciłam.I teraz tęsknię za tym żeby w domku posiedzieć,ogródeczkiem się zająć a tu niestety robota...Tylko czasami jak chory albo urlop mam to mogę pośmigać po ogrodowych planach i ogrodowisku
anula_wn 22:00, 04 mar 2013

no bo tak to jest, że tak źle i tak niedobrze..... nie da rady pogodzić wszystkiego ale jedno jest pewne, ze czasu z dzieckiem nic nie zwróci! kariera, praca, kasa - to można miec lub nie zawsze, a te chwile są: nie do nad ro bie nia ! wg mnie
anula_wn 22:00, 04 mar 2013

ale Gosia ma rację i Tobie Aguś wierzę, bo to oprócz całej słodyczy - orka na ugorze jest !!!
;///
kaisog1 22:08, 04 mar 2013

...no właśnie A mamusie, które uwierzyły w piękne kolorowe magazyny i reklamy ze słodkimi maluszkami mogą doznać nie lada szoku
anula_wn 22:14, 04 mar 2013

no bo nie wypada mówić o ty,m co jest w bonusie do całej słodyczy macierzyństwa
kaisog1 22:17, 04 mar 2013

...ja sie tylko zdziwiłam, że nie dali instrukcji do "tego modelu" jak wychodziłam ze szpitala A powinni!
ana_art 22:19, 04 mar 2013

hahha coś w tym jest jakis czas temu moja znajoma (około 28lat) urodziła córkę, spotkałyśmy się rozmawiamy, ja pytam jak tam a ona mi na to ' że ona czuje się oszukana, bo ona myślała, że z dzieckiem będzie jak w tej reklamie lalek, dasz smoczek do buzi i ono przestaje płakać' myślałam ze umrę ze śmiechu...
anula_wn 22:25, 04 mar 2013

Gosia, bo generalnie człowieka oszukują i nie dają instrukcji..... idziesz do pracy - musiz mieć studia, a przynajmniej kurs,a z dzieckiem.... ?

Aniu
, no nieźle ! ale tak jest , bo widzimy tylko niewielką cześć, a potem musimy radzić sobie ze wszystkim.... i dlatego uważam, że weekend (co najmniej) z bobasem to najlepsza metoda antykoncepcyjna