Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Richie 23:35, 04 mar 2013

Anulko, pięknie gratuluję i pozdrawiam

JulkAd 07:34, 05 mar 2013

Aleście Dziewczyny wywody uskuteczniały, fiu, fiu...ale bardzo dużo w tym wszystkim racji. Dzieci to duża radość dla rodziców, ale też czasami duży, a nawet baaaardzo duży stres i wycieńczenie organizmu i nie tylko fizycznie....pozdrawiam wtorkowo
anula_wn 08:16, 05 mar 2013

Richie, dziekuję serdecznie

Jula
, temat rzeka, ale sam się nasunął, bo mnie synio uziemił ostatnio a i Gosia miała podobnie- jej Kuba często choruje
Juzia 09:03, 05 mar 2013

anula_wn napisał(a)
Richie, dziekuję serdecznie

Jula
, temat rzeka, ale sam się nasunął, bo mnie synio uziemił ostatnio a i Gosia miała podobnie- jej Kuba często choruje

I ja aktualnie siedzę z zakatarzoną marudą
Siedziałam z nią prawie cztery lata. Myślałam, że jak pójdzie do przedszkola to odpocznę psychicznie
A gdzie tam...teraz też siedzi w domu co drugi tydzień i jest jeszcze gorzej, bo chora...echhh życie
Ana 09:40, 05 mar 2013

Dołączam do klubu mamuś kiblujących w domu z zasmarkanymi pociechami Oj nie jest różowo, jak to było w pewnym filmie, rodzicielstwo to jest "Koszmar koszmar koszmar koszmar...potem piękna chwila i koszmar koszmar koszmar'. Przerysowane dość, ale z grubsza się zgadza ale to dla tej chwili warto czasem zacisnąć zęby I zgadzam się z Anula - to są chwile nie do nadrobienia!

A ja po chwilowym załamaniu faktem, że wymeldowałam Antośka ze żłobka i przerażona wizją półrocznego uwiązania w domu wszystko sobie przemyślałam i stwierdzam, że to prezent Szybko poukładaliśmy sobie dzień, stałe pory drzemek, spacerów, posiłków. Jak tylko wyzdrowiejemy to będziemy coraz dłużej na ogrodzie, do sklepu i na zakupy też się da z maluchem pojechać, a nawet może uda się na fitness czy basen, bo podobno już jest klub maluszka tam i mama może dziecko zostawić z opiekunką na sali obok Da się? Da się A potem już przedszkole, jedna, druga, trzecia szkoła...i masz w domu dorosłego człowieka

A wracając do spraw ogrodowych - Anulka pięknie masz wysprzątane już! wow! tytan pracy I te kolorowe kosze Muszę po nie jechać ! I tak sobie przypominam, że widziałyśmy się w Twoim ogrodzie już prawie rok temu!
Ja dziś w ramach ogrodowych początków odminuję teren Nie ma to jak pies

anula_wn 10:24, 05 mar 2013

Juzia, no właśnie ! ciągle chore te dzieci..... ;-( ale to minie, przecież kiedyś musi!

Ana no właśnie !!! prawie rok temu czyli.....musisz (musicie) przyjechać koniecznie ! niedługo będzie ciepło i pięknie wszystko zakwitnie, leniwe dni na tarasie się zaczną, wieczory przy ognisku..... już niedługo....

a co do dzieci, to wszystko mija tak szybko, dlatego ja się pilnuję aby w tym marudzeniu nie przegapić najważniejszego ! bo łatwo. I, jak napisałaś, będziemy mieć w domu dorosłego człowieka - ze swoimi sprawami, który już nie będzie nsa potzrebował.... dlatego chwytajmy każdy dzień ! zasmarkany czy nie
a Ty pięknie się zorganizowałaś, gratuluję. Antoś i jego zdrowie najważniejsze.

Lecę kochani coś jeszcze podziałać. Chcę oleander przesadzić, trwkę wygrabić, bo mi się wczoraj nie udało..... miłego dzionka !
Milka 11:07, 05 mar 2013

Obejrzałam prace wiosenne, uznaję, ze juz jesteś do wiosny świetnie przygotowana
porządek wzorcowy
gierczusia 19:01, 05 mar 2013

Aniu piękne kosze , muszę w taki koniecznie się zaopatrzyć ... A pytanko mam .. Czy te donice w kształcie sześcianu to z lerła ??
Sebek 21:08, 05 mar 2013

Ale przygotowania do wiosny!!! A u mnie jeszcze tyyyle śniegu......lajf is brutal... A tak w ogóle....to gratuluję 700

anula_wn 18:15, 06 mar 2013

Irenka,
póki co troszkę pociaciachałam, dużo jeszcze pracy przede mną
a porządek jest, bo jesienią zrobiony

Elu - gierczusiu

kosze wygodne, bo lekkie, elastyczne, kolorowe
a donice i owszem z lerła są . Są w 3 rozmiarach i 2 kolorach (szary - antarcyt i jasny, kość słoniowa)
Lekkie, zgrabne - tylko otwory w dnie tzreba zrobić , ale dla każdego M to nie problem

Sebek

dziękuję za gratki ! a co do przygotowań to dopiero przymiarka
u nas śnieg pewnie też będzie, bo opady zapowiadali, buuuuu!