Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Neska 18:36, 29 kwi 2013

Anulka Twój ogród jak zwykle powalający. Futerko towarzyszące Ci w ogrodzie przesympatyczne. Ja przy mojej suni nie mogę pozwolić sobie na kota. Buziam
anula_wn 21:38, 06 maj 2013

witam po dłuuugim weekendzie !
nie było mnie, nie miałam kompa ze sobą i nie nadrobię nic a nic na forum, nie ma szans...ale odpowiem z opóźnieniem i wkleję kilka fotek
anula_wn 21:39, 06 maj 2013

reni napisał(a)
Witaj... u mnie lało wczoraj wieczorem czekałam na ten deszcz jak na zbawienie... pozdrawiam

Reni,
mam mokro, padało chyba jak nas nie było ! dobrze, wszystko szaleje, jak sie teraz ociepliło !
słoneczko i ciepełko robi dobrze roślinkom ! a trawa, choć w placki byla "po pas"
anula_wn 21:41, 06 maj 2013

bociek napisał(a)
Anulka, kociaki w szachownice - Ty masz pomysla Nie no Twoje futro jest obledne, moj tez jak szpieg za mna po ogrodzie lazi i nadzoruje.

Te krawezniki wygladaja oblednie, swietny pomysl, bardzo mi sie podoba Jest super

w sumie Bociuś to ja nawet nie wiem jakiej "pci" jest ten Twój śliczny biały sweterek..... mój kiedyś był facatem....
a co do łażenia, to od wczoraj nie spuszcza mnie z oka (po powrocie z długaśnego weekendu), łaził za mną dzisiaj cały dzień - cudem uniknął wkopania z bratkami
anula_wn 21:41, 06 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

Mnie też sie podoba.Pozdrówka.

dziękuję Bogdziu
anula_wn 21:46, 06 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
Anulka ... kawowy kącik zaprasza ... w towarzystwie srebrnodziobych wypiłam łyczek swojej )) ...

ta nowa odsłona ogrodu ... och ... jak zwykle ... niby nic a pełna maestria ...
subtelne kolorki ożywiają ten piękny zielony zakątek ...
surowe donice nadają kjubowy pazur ... niebawem złagodzony przez żywiołowość kwiatostanów The fairy ... a co będzie w tej dużej donicy? ... bom bardzo ciekawa

ślicznie ... robię mufinki bananowe i jagodowe ...

Iza , lejesz miód na me serce ! mów mi tak mów ! nawet jeśli to nie jest prawda....
fairy rośnie, niech szaleje , bo oprócz niej nic nie ma! wypełnia również dwie drewniane donice na tarasie....
kolorów brak i coraz bardziej mi ich brak ! będą na rabacie brzozowej, ale póki co zielono mi

muffinki powiadasz ...jagodowe..... ehhh chyba do CK czas się wybrać i wprosić się na te frykasy a może w końcu WY się wyrwiencie? tarasik czeka, srebrnodzioby też ! że o mnie nie wspomnę.....
anula_wn 21:47, 06 maj 2013

asc napisał(a)
Tylko pismo obrazkowe obejrzałam ... i plan maks poczytałam...... brzózki są sliczne.. najbardziej mi sie to foto spodobało.. no i futro też niczego sobie

Aniu, ja juz nawet pisma obrazkowego nie daję rady ogladać.....u Ciebie, Madżenki.... gnacie jak szalone , a dla mnie doba za krótka..... wróciłam z ogrodu i próbuję się ogarnąć....
anula_wn 21:50, 06 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wszystko mi się podoba, zieleń ogrodu, donica z rH (o ile pamiętam nagroda w konkurcie), grafitowe donice na tarsie, kuleczki pod iglakiem (czy to tawułki? ) plan dosadzenia lawend, ciurkadełko. Czekam na kolejne odsłony Twego ogrodu.

Madżenka, najpierw pochwalę awatar ! cudnie wyglądasz w tych tulipkach
po drugie dziękuję po stokroć za pochwały !
po trzecie donica, fakt, to nagroda
po czwarte pod iglakiem bukszpany, zaraz pojawią się k/nich hosty przykrywając liście krokusów (czemu one tak rosną jak oszalałe??? te liście...)
a co zrobię - będę pokazywać ! lub...co mój M zrobi....
anula_wn 21:53, 06 maj 2013

noemi napisał(a)

Anula oglądam Twoje ostatnie fotki non stop ... pięknie masz , strasznie mi się podoba !!! i ta kompozycja "b/z, tylko doszły bratki" wywróciła mi mój pomysł na donice przed wejściem... oszaleje z tymi moimi zachciewajkami ... i brak zdecydowania ostatnio mnie dopadł .... ale za to u Ciebie mogę oczy nacieszyć

Noemi,
brak zdecydowania to u mnie norma od jakiegoś czasu, co mnie deczko denerwuje....
też mam zachciewajki, a nie mam już gdzie ich upychać
anula_wn 21:55, 06 maj 2013

Joaska napisał(a)
Anula widze że chodniczek z krawężników prawie skończony , prosze wstaw zdjęcie całości chodniczka!!!! wydaje mi się że jak sie wkoło niego zazieleni będzie bosko!

Joasiu,
prawie robi wielką różnicę
a tak poważnie, to mój M niestety moooocno zapracowany ! wraca b.późno, a teraz nas nie było.... wstawię fotkę jak ukończy (może w sobotę się uda)
też czekam na zazielenienie się wokół, bo mi placki po zimie zostały w trawie fatalnie wygląda !