Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 08:35, 28 kwi 2013

u mnie pada !
w sumie to się cieszę, bo już sucho było, nawet moja beczka na deszczówkę wyschła całkiem
no ale nici z ZOO, Franio niepocieszony......

miłej niedzieli kochani, biegnę troszkę Was poczytać
reni 10:17, 28 kwi 2013

Witaj... u mnie lało wczoraj wieczorem czekałam na ten deszcz jak na zbawienie... pozdrawiam
bociek 10:54, 28 kwi 2013

Anulka, kociaki w szachownice - Ty masz pomysla Nie no Twoje futro jest obledne, moj tez jak szpieg za mna po ogrodzie lazi i nadzoruje.

Te krawezniki wygladaja oblednie, swietny pomysl, bardzo mi sie podoba Jest super
Bogdzia 11:12, 28 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Anula, świetnie wyszło, zmiany na plus

Mnie też sie podoba.Pozdrówka.
Konstancja30 11:30, 28 kwi 2013

Anulka ... kawowy kącik zaprasza ... w towarzystwie srebrnodziobych wypiłam łyczek swojej )) ...

ta nowa odsłona ogrodu ... och ... jak zwykle ... niby nic a pełna maestria ...
subtelne kolorki ożywiają ten piękny zielony zakątek ...
surowe donice nadają kjubowy pazur ... niebawem złagodzony przez żywiołowość kwiatostanów The fairy ... a co będzie w tej dużej donicy? ... bom bardzo ciekawa

ślicznie ... robię mufinki bananowe i jagodowe ...
Mala_Mi 11:44, 28 kwi 2013

Tylko pismo obrazkowe obejrzałam ... i plan maks poczytałam...... brzózki są sliczne.. najbardziej mi sie to foto spodobało.. no i futro też niczego sobie
Madzenka 12:26, 28 kwi 2013

Wszystko mi się podoba, zieleń ogrodu, donica z rH (o ile pamiętam nagroda w konkurcie), grafitowe donice na tarsie, kuleczki pod iglakiem (czy to tawułki? ) plan dosadzenia lawend, ciurkadełko. Czekam na kolejne odsłony Twego ogrodu.
noemi 15:41, 28 kwi 2013

anula_wn napisał(a)
przy schodach kompozycja b/z, tylko doszły bratki,

Anula oglądam Twoje ostatnie fotki non stop ... pięknie masz , strasznie mi się podoba !!! i ta kompozycja "b/z, tylko doszły bratki" wywróciła mi mój pomysł na donice przed wejściem... oszaleje z tymi moimi zachciewajkami ... i brak zdecydowania ostatnio mnie dopadł .... ale za to u Ciebie mogę oczy nacieszyć
Moniika 15:45, 28 kwi 2013

anula_wn napisał(a)
mój M wkopuje krawężniki ! wg mnie lepiej

lawenda czeka na taras i donicę, a ja czekam aż róże zakwitną

specjalnie dla Boćka futro łażące za mną cały poranek.... i fotka dla równowagi kompozycji

MIŁEGO PRACOWITEGO DNIA OGRODOMANACY!!!! ja też biorę się już za pracę, bo ogród wzywa....

Pięknie aż napatrzeć sie nie można pozdrawiam M
Joaska 10:29, 29 kwi 2013

Anula widze że chodniczek z krawężników prawie skończony , prosze wstaw zdjęcie całości chodniczka!!!! wydaje mi się że jak sie wkoło niego zazieleni będzie bosko!