Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

AgnieszkaW 22:49, 07 maj 2013

Anula, ślicznie wiosennie u Ciebie. Trawnikiem się tak nie przejmuj, bo ja mam gorszy, chociaż kropiłam 2 tygodnie temu, to i tak pełno mlecza zostało, muszę chyba powtórzyć. Pozdrawiam
Lena 06:46, 08 maj 2013

Anulka witaj

Pięknie pokazałaś ogród - jak zawsze

Pozdrawiam...
anula_wn 09:48, 08 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
rok temu Madżenka napisała mniej więcej ... "w domu syf ... znajomi zaniedbani a my na forum " ... nie cytat jak znajdę zmienię na cytat ... ale sens taki ... wtedy chyba nie wierzyłam ... ... o ja naiwna ... Anula od 19 od ogrodu do ogrodu i nie wierzę zegarowi ... poprasuję jutro ... do pracy pójdę w pidżamie bo to w czym chciałam sobie leży wymięte jak szmata ... a jaka zadowolona jestem ... ohoho ... ...

Izuś, ja to wiem ! tylko wątków coraz więcej i czasu coraz więcej to zajmuje....
anula_wn 09:50, 08 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Anula, ślicznie wiosennie u Ciebie. Trawnikiem się tak nie przejmuj, bo ja mam gorszy, chociaż kropiłam 2 tygodnie temu, to i tak pełno mlecza zostało, muszę chyba powtórzyć. Pozdrawiam

Agnieszko, nie przejmuję się, uwierz
chwasty są, trudno, nie jest ich znowu aż tak dużo zresztą...są regularnie koszone ! a chemię chcę ograniczac, bo mi szkoda robaczków wszelakich (oprócz opuchlaków! )
anula_wn 09:51, 08 maj 2013

Lena napisał(a)
Anulka witaj

Pięknie pokazałaś ogród - jak zawsze

Pozdrawiam...

Lenko, dziękuję za miłe słowa ! foty ostatnio robię beznadziejne, nie mam też czasu obrabiac, a chce Wam pokazywac ! no trudno, daję co mam.....
popcorn 10:08, 08 maj 2013

Aniu, cudnie u Was! Ale tulipanów i innych kwitnących! A trawy brązowe masz cudne, moje nie wiem czy ruszą:/ jakieś dziwne są..
pozdrawiam!
AniaK 10:59, 08 maj 2013

Pięknie wyglądają takie ilości tulipanów. I wszystko bujnie rośnie
Pozdrawiam
Mala_Mi 12:47, 08 maj 2013

Teksty Izy jak zwykle powalające Dobrze, żeś zajrzała do mnie bo ja też już mam wrażenie że do nikogo nie zaglądam..
A po walec to możesz skoczyć do mnie.. mam porządny... zasypany piachem wiec walcuje jak trzeba... tylko do tego walca trzeba trojga
anula_wn 21:20, 08 maj 2013

Karola (popcarol)
no te brązowe faktycznie nieźle się trzymają choć w zeszłym roku dwie mi wymarzły ale poprzednia zima była okrótna !
a tulipany...powinnam mieć ich więcej !

Aniu

oj rośnie ! padało, teraz jest ciepło i słonecznie więc rośnie, nie ma wyjścia
a co do tulipanów - chcę więcej !!!

Aniu (asc)

no Iza wymiata ! chyba powinna ksiażki pisać, ma dar kobieta !
ja zaglądam sporadycznie, nie nadążąm, nie jestem na bieżąco... ale od czasu do czasu sie odezwę to tu, to tam
ściskam !

Pola 21:27, 08 maj 2013

Oj Anula, ogród masz piękny cudne tulipanowo, trawki jak marzenie, a że nie ma czasu kochana wszyscy tak mają, tylko nasze babcie miały więcej czasu .... A my kobiety silne i zorganiazowane no nie