Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

greglis 19:57, 23 cze 2013

anula_wn napisał(a)
Agnieszko, Reni - dziękuję

Reni, jak zobaczyłam (na fotach) kolory u Greglis, jak dziewczyny zachwalały zapach...poczułam się jak kopciuszek...bez kwiatów.... za mało , za mało mam

Anulko,napisałam już u siebie, masz tak blisko zapraszam na oglądanie kwiatów u mnie na żywo
JulkAd 20:00, 23 cze 2013

anula_wn napisał(a)
Julcia

cieszę się ogromnie, że Ci się podoba!
na początku byłam załamana - miał kolor elewacji garażu ale mocniejszy.....koszmar ! "dawał po oczach" bardzo ;// denerwował mnie i wiedziałam, że w takim stanie go Ogrodowisku nie zaprezentuję

studnia jest jak była.... też dekiel pomalowany i poustawiane tam zioła, bo masz rację, słonka tam sporo
jeszcze M dekiel na kwadrat musi przerobić

Żeby studnie zobaczyć musiałam się nieźle przyjrzeć.....sprytnie ją ukryłaś jakby miało tak być...mówisz kwadrat?...koło mi tam też pasuje, bo fotele na tarasie masz okrągłe
JulkAd 20:06, 23 cze 2013

Z tym kolorem to Cię rozumiem, mam to samo ....chociaż Twój ogród mnie zawsze zachwyca, bo w końcu zieleń to też kolor, a zawsze w donicy jakiś kwiatuch widać, a teraz jeszcze róże kwitną...i to nie na zielono
gusiarz 20:27, 23 cze 2013

Aniu - nie martw się kolorem - masz ogród idealnie wyważony kolorystycznie ... mnie się podoba baaardzo... i żałuję, że nie doświadczyłam... ale cóż.... życie
I powiem Ci Aniu, że coraz mocniej utwierdzam się w odczuciu, że te zielone ogrody, podświetlone przefiltrowanym przez równie zielone liście drzew słońcem są najbardziej oszałamiające.. Buziam
Magda70 20:46, 23 cze 2013

JulkAd napisał(a)

No Magda widzisz.... na Tę Anulę to nic nie można liczyć....w przyszłym roku to osobiście wkomponujemy się w Jej ogród i na fotki nie będziemy musiały czekać

Oj tak coś czuję, że w przyszłym roku nie odpuszczę sobie tej imprezy....
ana_art 21:10, 23 cze 2013

Anulka po pierwsze Twój/Wasz ogród wcale nie jest kopciuszkowy!!!! Jest idealny spokojny i harmonijny... idealny do wypoczynku jak na RAJ przystało.
Uśmiejesz się jak Ci powiem że siedziałam na nowym tarasie robiłam foty i dopiero później zorienowałam się że z wrażenia poprzestawiałam ustawienia (oooo ja gupia!)
Koniecznie zrób fotkę tej ławeczki przy starym tarasie poprzerastanej rh (chyba?) OCZAROWAŁA mnie bardzo
Cieszę się ogromnie że prezent Ci się podobał bo szczerze mówiąc obawiałam się Buziole przesyłam
Magda70 21:11, 23 cze 2013

anula_wn napisał(a)
Agnieszko, Reni - dziękuję

Reni, jak zobaczyłam (na fotach) kolory u Greglis, jak dziewczyny zachwalały zapach...poczułam się jak kopciuszek...bez kwiatów.... za mało , za mało mam

Ale masz za to piękne trawy....
I tarasik boski..i ten kolor wspaniały...a napisz mi jeszcze bo nie doczytałam wcześniej lustro jest przyciemnione??
Margarete 23:37, 23 cze 2013

Anula - miło nam było gościc w twoim cudownym ogrodzie. Jesteś niezmiernie sympatyczna osobą, o wyglądze nastolatki.... Masz takie klimatyczne zakątki w swoim ogrodzie, piękny tras jeden i drugi ale moim faworytrm jest różanka...tak róze + lawendy+ miskanty + bukszpanowe skarpety piennych form..do tego ciurkadełko+brzoza.......... bosko. Pozwoliłam sobie na swoim wątku umiescic kilka zdjęc z wizyty u ciebie. Dzieki raz jeszcze !
kwiatholandii 08:09, 24 cze 2013

anula_wn napisał(a)
kilka innych ujęć.... mało koloru, wiem....a futro za mną krok w krok

w cieniu czereśni.....

Właśnie to mało koloru bardzo mi się podobalo. Wszystko stonowane i takie świeze. Zapamiętałam świeżą biel, niebieski i piękne pudrowe róże . Dla mnie bomba
Zawsze chciałam zobaczyc to duze drzewo z huśtawką. Marzy mi się takie drzewo.
Ewa 08:32, 24 cze 2013

Aniu dziękujemy za cudną radość jaką roztaczasz wokół siebie
Było nam miło kuknąć do Ciebie