Anula ja tez dorzucę swoje trzy grosze. Byłam u Ciebie i bardzo mi się podobało.
Twój ogród ma czar starego założenia, miesza się tam nostalgia i patyna domu z energią młodych ludzi.
Świetne połączenie.
Oglądam Wasze spotkania i dusza się raduje.Anulko, jesteś super gospodynią,i mimo braku czasu na ogród ,masz go w doskonałych odsłonach!
Zapraszam do mnie przy okazji!
Julcia,
odszukam projekty i wstawię
miało być koło na studni, a kwadrat z roślin, potem zmieniłam w proj. dekiel w kwadrat , a teraz Dana powiedziała coby dekiel w kwadrat przerobić, więc skoro Szefowa tak mówi !
a co do koloru, to na poczatku wcale go nie chciałam. W zeszłym roku zapragnęłam, a w tym..... po prostu czuję ogromny niedosyt !
Ana
no widzisz jaka jestem niedowartościowana ! wymuszam na Was pochwały, ale pomimo, że uwielbiam swój ogród, bo to mój raj, azyl.... jak zobaczyłam kwiecia masę to zapragnęłam mieć więcej ! dobrze, że róże choć na wyskokości zadania stanęły
łąweczkę Ci obfocę kochana, tylko niech się przejaśni, bo raczy padać....
tak, to rh rośnie. Wcisnęłam ją głębiej, bo w zeszłym roku stałą na krawędzi, ale rano tam zawsze rosa na trawce była i kaweczki pić spokojnie nie mogłam