Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Matka 08:33, 24 cze 2013

Super tarasikwidzę, ze moje jajeczka zmieniły miejsce?no to już się rozsiadam!!!
magnolia 09:40, 24 cze 2013

Anula ja tez dorzucę swoje trzy grosze. Byłam u Ciebie i bardzo mi się podobało.
Twój ogród ma czar starego założenia, miesza się tam nostalgia i patyna domu z energią młodych ludzi.
Świetne połączenie.

anula_wn 10:29, 25 cze 2013

reni napisał(a)

Anula ty kopciuszek? ... a wiesz, że kopciuszek zamienił się w księżniczkę? Hahaha
Twój ogród jest zachwycający... zawsze zaglądam z wielkim zainteresowaniem..pozdrawiam

Reni,
to może i mój ogród niespodziewanie zakwitnie i zaszaleje zapachem ?
dziekuję za dobre słowo !!!
anula_wn 10:30, 25 cze 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Aniu , bardzo bardzo bardzo lubie Twój ogród- choć znam go tylko ze zdjęć

Agnieszko,
bardzo mi miło ! a skoro tylko ze zdjęć - zapraszam w realu
anula_wn 10:31, 25 cze 2013

greglis napisał(a)

Anulko,napisałam już u siebie, masz tak blisko zapraszam na oglądanie kwiatów u mnie na żywo

Greglis,
z pewnością kiedyś przyjadę, bom ciekawa tych cudów u Ciebie ! dziewczyny zachwalały tak, że aż zapachniało przez monitor
hanka_andrus 10:32, 25 cze 2013

Oglądam Wasze spotkania i dusza się raduje.Anulko, jesteś super gospodynią,i mimo braku czasu na ogród ,masz go w doskonałych odsłonach!
Zapraszam do mnie przy okazji!
anula_wn 10:33, 25 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Żeby studnie zobaczyć musiałam się nieźle przyjrzeć.....sprytnie ją ukryłaś jakby miało tak być...mówisz kwadrat?...koło mi tam też pasuje, bo fotele na tarasie masz okrągłe

Julcia,
odszukam projekty i wstawię
miało być koło na studni, a kwadrat z roślin, potem zmieniłam w proj. dekiel w kwadrat , a teraz Dana powiedziała coby dekiel w kwadrat przerobić, więc skoro Szefowa tak mówi !

a co do koloru, to na poczatku wcale go nie chciałam. W zeszłym roku zapragnęłam, a w tym..... po prostu czuję ogromny niedosyt !
anula_wn 10:36, 25 cze 2013

gusiarz napisał(a)
Aniu - nie martw się kolorem - masz ogród idealnie wyważony kolorystycznie ... mnie się podoba baaardzo... i żałuję, że nie doświadczyłam... ale cóż.... życie
I powiem Ci Aniu, że coraz mocniej utwierdzam się w odczuciu, że te zielone ogrody, podświetlone przefiltrowanym przez równie zielone liście drzew słońcem są najbardziej oszałamiające.. Buziam

Aguś, jak miło, że tak mówisz fakt, zieleń jest piękna , elegancka ! ale kolor....jeśli jest dobrze skomponowany ożywia i dodaje "to coć"
anula_wn 10:37, 25 cze 2013

Magda70 napisał(a)

Oj tak coś czuję, że w przyszłym roku nie odpuszczę sobie tej imprezy....

KONIECZNIE Magda !
anula_wn 10:40, 25 cze 2013

ana_art napisał(a)
Anulka po pierwsze Twój/Wasz ogród wcale nie jest kopciuszkowy!!!! Jest idealny spokojny i harmonijny... idealny do wypoczynku jak na RAJ przystało.
Uśmiejesz się jak Ci powiem że siedziałam na nowym tarasie robiłam foty i dopiero później zorienowałam się że z wrażenia poprzestawiałam ustawienia (oooo ja gupia!)
Koniecznie zrób fotkę tej ławeczki przy starym tarasie poprzerastanej rh (chyba?) OCZAROWAŁA mnie bardzo
Cieszę się ogromnie że prezent Ci się podobał bo szczerze mówiąc obawiałam się Buziole przesyłam

Ana
no widzisz jaka jestem niedowartościowana ! wymuszam na Was pochwały, ale pomimo, że uwielbiam swój ogród, bo to mój raj, azyl.... jak zobaczyłam kwiecia masę to zapragnęłam mieć więcej ! dobrze, że róże choć na wyskokości zadania stanęły

łąweczkę Ci obfocę kochana, tylko niech się przejaśni, bo raczy padać....
tak, to rh rośnie. Wcisnęłam ją głębiej, bo w zeszłym roku stałą na krawędzi, ale rano tam zawsze rosa na trawce była i kaweczki pić spokojnie nie mogłam

a prezent miodzio !